28-07-08

dag 1 in vittel

geeuw, amaai dat is vroeg opstaan. om 3.15, en eens niet om te werken, maar om de tocht te maken naar onze favoriet plaatsje in frankrijk. afspraak was om 4.30 in roeselare, en we wilden niet te laat zijn. omstreeks kwart voor vijf was iedereen present, en werd de tocht aangevat. zonder noemenswaardige problemen of files aangekomen in vittel rond 11 uur, waar we onze kamers kregen toegewezen.

een kwartiertje later werd er dan voor de eerste keer verzamelen geblazen, om de stramme spieren van het lange stilzitten wat los te gooien, een duurloopje van een half uur was de opdracht, wat iedereen plichtsbewust deed. na de nodige strechtsoefeningskes werden we aan tafel verwacht voor spaghetti met een visbrochetje, wat lekker smaakte. nadien wachtte er voor bijna iedereen een siesta, want door het vroege uur waren er enkelen moe. na een uurtje of twee slapen, rustig wakker geworden en ons voorbereid voor de eerste interval op piste.

net toen we buitenkwamen begon het te regenen, ook al was het nog 27 graden. bij het betreden van de piste waren de collega's van lebbeke, die hier ook elk jaar stage hebben, een test aan het doen, waardoor we verbannen werden naar de derde baan om onze snelheid te doen, dus elke ronde mochten we 14 meter extra doen. gelukkig was het niet te lang, 400-200, 600-300, en 800-400. als toemaatje mocht ik nog een 1000 doen, en ook die ging vlot. wel zaten we tegen de overslag, maar dat mocht van willy. na het loslopen, een lekkere douche en nog wat gerust op bed, om dan weer aan te schuiven voor gekookte patatjes met spinazie en kip. na het koffietje nog wat zitten keuvelen over gepasseerde stages, en wat we nog allemaal mogen verwachten. nog een kleine wandeling gemaakt met het ventje, om dan rond 10.30 het bedje op te zoeken, de week is nog lang, dus veel rusten is ook een onderdeel van de training.

tot morgen, patje, x

13:52 Gepost door patje in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Stel da goe ginder Train en geniet Patje !! groetjes uit Roeslare :-)

Gepost door: Katrien | 28-07-08

Succes alvast met de stage ! vittel is een mooie locatie alvast, hopelijk wordt het niet te warm.

Gepost door: runswimgirl | 28-07-08

De commentaren zijn gesloten.