26-07-08

ommegangsloop bosmolens izegem

na enkele weekjes relatieve rust, stond er nog eens een wedstrijdje op het programma, de laatste weken werden de kilometers zowat gehalveerd, met enkel een minimum aan snelheid. de conditie voelde nog goed aan, maar zou dat wel ondervinden tijdens de wedstrijd hoe goed ik nog zat.

 

eens aangekomen, was de hitte het enige nadeel dat roet in het eten kon gooien, het is namelijk een toertje met veel bochtenwerk, waar ik wel van hou. bij het opwarmen nergens geen last ondervonden, zelfs de hitte was tamelijk draaglijk.

 

aan de start zag ik enkel lies derudder van flac, een meisje met talent, maar nog niet voldoende getraind om weerwerk te bieden. zodoende kon ik ontspannen lopen, ook al omdat de organisatie mij een haas had aangeboden. nee, grapje, patrick pattyn zou proberen bij mij te lopen, wat hij ook deed. samen haspelden we de kilometers af, enkel de laatste 2 kilometer moest hij passen. dus kwam ik aan beneden de 39 minuten, de juiste tijd heb ik niet, had verkeerd afgeduwd. lies werd tweede in 40.18. ben dus best wel content met de huidige conditie, ben zeker niet in het rood gegaan, en de hitte is zeker geen bondgenoot van mij.

 

morgenvroeg vertrekken we met 20 personen naar vittel, tzal er ook wel lekker warm zijn, dus zal er 's morgens snelheid zijn en in de middag duurloop. we zijn het er al goed gewend, het is voor de 7° keer dat we meegaan. met de stage begint ook de voorbereiding van de marathon, dus de kilometers zullen gevoelig stijgen, hopelijk blijft alles zoals het nu is. dus afspraak op mijn blog de ganse week, zal proberen elke avond iets te posten van onze bezigheden.

 

tot gauw, patje. x

 

DSCN2531

 

DSCN2534

DSCN2561

DSCN2575

21:44 Gepost door patje in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Marathon.... ' t Is misschien een stomme vraag maar welke marathon ga je lopen?
Groetjes en veel trainingsgenot op je stage.

Gepost door: betty spencer | 26-07-08

jouw officiële eindtijd van bosmolens ommegang is 38'47"..toch een goeie tijd als je rekening houd met de hitte en het niet voluit gaan (vooral van dienen haas hé!...kon echt niet beter op dit moment maar je weet wel waarom hé!).vanmorgen een duurloopje achter de rug en me weer helemaal niet bevallen..zal een maandje rust worden!. Doe alvast de groeten aan 't ventje , Bruno..en aan de ganse bende daar in "Vittel" stoom U maar klaar voor Eindhoven!!
groetjes!

Gepost door: patrick | 27-07-08

Proficiat met de nieuwe overwinning en een mooie tijd in dit zwoel weertje. Je lijkt alvast scherp te staan voor je marathonavontuur.

Gepost door: CT | 27-07-08

knap Mooi gelopen en je niet moeten forceren dat is altijd leuk.Proficiat met je overwinning

Gepost door: Anita | 29-07-08

uitslag loopwedstrijd bosmolens.

Kan U mij helpen waar ik de uitslag kan terug vinden ?
Vriendelijk dank

Gepost door: demuynck luc | 04-08-08

De commentaren zijn gesloten.