03-07-08

bk 10.000 in jambes

het bk vond plaats in het verre jambes, en de voorbereiding was niet optimaal. van mijn baas kreeg ik geen verlof, maar mocht werken van 10 tot 15 uur, rusten moest gebeuren in de auto. omstreeks 15.30 belde zus angela om te melden dat ons grootmoeder overleden was, rustig in haar slaap. me concentreren ging dus ook al niet, en voelde me eigenlijk ook niet zo goed, buikkrampen, maar zeker niet van de zenuwen, aangezien het podium niet mogelijk was.

eens aangekomen na een ritje van 1 uur 45, beginnen loslopen, maar het werd meer uitkijken naar de putten en bulten, niet ideaal dus. eens aan de start waren we met slechts 7, de masters liepen apart, wat vorig jaar niet zo was. daardoor was ik al zeker van geen toptijd te lopen, want alleen lopen, de wind en een opkomende vlaag gooide roet in het eten.

de eerste ronde werd te snel gelopen, 1.24, waar normaal anderhalve minuut beter was, en de eerste kilometer in 3.40, ook veel te snel, maar wilde meegaan met kristien mox, die loopt een beetje mijn tempo. na enkele rondjes op kop liet ik haar eens trekken, maar voelde het tempo zakken, waardoor ik weer overnam, maar de wind speelde me parten, en kon zo geen vast tempo aanhouden. na nog een overname of twee, versnelde ik iets, en kristien moest direct lossen. ben uiteindelijk aangekomen in 38.19.40, een halve minuut boven mijn pr, maar ik had gehoopt op 38 minuten.

was dus niet tevreden, maar na wat gepraat met trainer willy en ventje stef, begon het door te dringen dat de voorbereiding verre van ideaal was. nu kan ik beginnen aan mijn rustperiode, zal het er eens van nemen, want binnen 3 weken begint de stage in vittel en de voorbereiding op de marathon. hopelijk blijft de conditie, zodat het een geslaagde marathon mag worden.

er waren nog enkele avr-atleten in jambes, jo van dorpe moest gekwetst opgeven, maar dries depoortere werd knap vierde in ongeveer 30.55 en bruno van acker vijfde in 31.12. proficiat met jullie prestaties, en ja, het was weer leute na de wedstrijd, we hebben genoten van de vele grapjes.

er zal nu niet veel verschijnen op deze blog, pas in vittel zal er wel elke dag een berichtje over de gebeurtenissen aldaar gepost worden.

hou jullie allen goed, patje,x

DSCN2464

DSCN2471
DSCN2475
DSCN2495

21:33 Gepost door patje in Algemeen | Permalink | Commentaren (10) |  Facebook |

Commentaren

ZUSJES Serena en Venus halen juist SAMEN de finale in Wimbledon .
De twee(drie)lingzusjes Delvael schitteren in Belgie . De AVR-familie toont zich in Jambes , Stefaan loopt 1 u 30 min 01 sec ,
maak er een moooooie stage van in Vittel , hopen op een olympische stunt voor Belgie , en dan een marathon ...
keep dreaming .

Gepost door: ivan | 03-07-08

SORRY , stefaan .. 1 u 30 min 05 sec ... wat toch een prachtresultaat is

Gepost door: ivan | 03-07-08

kop op Nie getreurd é meid. Alleszinds mijn medeleven vo je oma. Kop op en idd voorbereiding nei ideaal. In vittel zulle we wel de conditie nog wa opkrikken. Ps: vreed bedankt vo de fotokes

Gepost door: brunoke | 04-07-08

hej!
toch proficiat met je prestatie, gezien alle omstandigheden!
Ik wens je vééél succes met je stage in Vittel, hopelijk mag de voorbereiding optimaal verlopen!

groetjes, Charlotte
ohja, sorry dat ik eerst dacht dat je derde was he ;-), maar vierde blijft knap op een BK!!

Gepost door: Charlotte | 04-07-08

Kop op Voor die éne keer dat het iets minder gaat , de moet niet laten vallen !!!
Er zijn nog wedstrijden genoeg.
En na al uw goeie prestaties van de laatste maanden , mag je best tevreden zijn.
Jammer van je oma !!!
In ieder geval veel plezier in Vittel en een goeie voorbereiding op de marathon.

Gepost door: Natalie | 05-07-08

Een slechte tijd kan je dat zeker niet noemen,wel is je vooropgesteld doel niet bereikt, so wat.Wees zeer tevreden over je jaar een groot verschil tegen vorig jaar van kommer en kwel

Gepost door: Anita | 05-07-08

VEEL SUCCES Hallo Patricia;

Eerst en vooral mijn medeleven voor u oma.
Proficat met u prestatie,
U heeft al ZEER MOOIE UITSLAGEN in de benen gehad,nu voldoende rust nemen,
ALVAST VEEL SUCCES met het voorbereiden van u marathon.

Vele sportieve groeten
Mia

Gepost door: Mia | 05-07-08

Mooi.... ... resultaat vind ik toch . Ik hoop dat ik dit ooit kan lopen op een 10 km. Mijn oprechte deelneming met het overlijden van je oma.
Greetzzz Gwen.

Gepost door: Gwen | 06-07-08

Allereerst mijn deelneming voor het overlijden van uw grootmoeder. Binnen dergelijke omstandigheden mag uw prestatie toch nog hoger ingeschat worden. Als ik uw McBride nog goed herinner mogen we iets ferm verwachten op de marathon.

Gepost door: CT | 09-07-08

Hey, ook bedankt voor de foto's. Tot in Vittel!

Gepost door: Dries | 11-07-08

De commentaren zijn gesloten.