28-06-08

dwars door sint-pieter kuurne

opnieuw een klassieker op het programma, 15 km door sint-pieter, een verradelijk parcours, veel vals plat, en met de wind nog lastiger. marlene vandenbrouck was ook van de partij, zoals elk jaar. bedoeling was om niet te forceren, en maken dat ik in een groepje kon lopen, zodat ik uit de wind zat.

bij de start was het bijna prijs, een meisje dat de 5 km liep, drumde zo fel dat ze door haar eigen schuld viel, en ik zat er natuurlijk net achter, springen was de enige oplossing, gelukkig viel ik niet zelf. zou er niet raar van doen, telkens het goed gaat, val ik wel ergens bij de start of op training.

eens zonder kleerscheuren weg, liep ik direct als eerste dame, en in een groepje, ideaal dus. het tempo zat boven de 15 per uur, dan ben je bijna zeker dat er niemand nog terugkomt. halfweg begon het groepje uit elkaar te vallen, en besloot om mee te gaan met de rapste man. het tempo bleef hetzelfde, enkel de laatste kilometers liet ik hem lopen, hij liep voor een tijd. kon dus gemakkelijk de armen in de lucht steken, was binnen in 56.27, een minuutje voor marlene.

derde algemeen werd kimberly vandenabbeele van avr, een leuke opsteker voor haar, en vierde sandra cauwels, beiden waren dan ook apetrots op het podium.

nu vlug recupereren, want woensdag trekken we naar jambes voor het bk 10 km, een podium zit er niet in, nathalie de vos, hanna vdbussche, alumite bekele en louise deldique zijn beter dan mij, dus enkel nog de tijd primeert, zal starten op een schema onder de 38 min, omdat mijn pr 37.37 is, zal zien of er groepje op dit tempo ontstaat.

groetjes, patje, x

DSCN2432

DSCN2436
DSCN2459

11:01 Gepost door patje in Algemeen | Permalink | Commentaren (12) |  Facebook |

Commentaren

St Pieter Dank voor de foto's en ja: ik was toch wel trots ;, had het niet verwacht. Proficiat en veel succes in jambes woensdag.

Gepost door: sandra | 28-06-08

Chapeau .... ... je bent goed bezig. Prachtig tempo en mooie tijd !!! Geniet ervan .
Greetzzz Gwen.

Gepost door: Gwen | 28-06-08

Heel sterk!!!!!!!! Proficiat met alweer een overwinning.Je mag zeker tevreden zijn met je prestatie.Je bent goed op dreef.
Je zus Anita.

Gepost door: Anita | 29-06-08

proficiat patricia met alweer een sterke prestatie.de forme is er en hopelijk houd
je hem nog een lange tijd.
ps. ben ook in de prijzen gevallen en dit
voor de eerste keer.was de derde in mijn
categorie in egem.45min 58sec ip 11,6km.

Gepost door: tuyttens gino | 29-06-08

proficiat ik heb je bezig gezien, super prestatie, dikke proficiat en hop hop in jambes !
renate

Gepost door: runswimgirl | 29-06-08

Je benen in " Jambes " ... zul je echt wel kunnen gebruiken . Vooruitzichten drukkend warm tijdens de dag , maar misschien al een donderslag en regenbui voor de wedstrijd . In het slechtste geval bliksem en donder tijdens de 10 km . Hoedanook , voor " vuurwerk " kun je ook zelf zorgen als je de goeie " jambes " hebt ... Ga ervoor .


Gepost door: ivan | 30-06-08

Jambes Proficiat met je knappe overwinning in Kuurne.
Nathalie Devos loopt woensdag niet mee op het BK in Jambes.
Weeral een plaatsje dichter op het podium ...

Gepost door: frank spencer | 30-06-08

Super goed !!! Nen dikke proficiat met je prestatie !!!

Gepost door: Natalie | 30-06-08

Proficiat !! het zit goed hé ?? jufferke !! Veel succes Woensdag , ik duim alvast :-)

Gepost door: Katrien | 30-06-08

amaai wat een snelle dame ben jij.....
Wie is nu de beste, jij of je zus? Misschien kunnen jullie samen komen lopen op 21/07/2008 in Dendermonde. Mijn club organiseerd dan zij 28ste Schelde & Denderjogging. je zus Anita heeft me al belooft te komen... Vorig jaar was Gwen van de partij, en ze won mooi de 5 Km wedstrijd...

Gepost door: Geert | 01-07-08

mooie ovewinning puike prestatie, veel succes woensdag in Jambes (inderdaad op teletekst vond ik dat Nathalie Devos niet meeloopt) Wie weet zit er toch nog een derde plaats in...groeten, Tom.

Gepost door: Tom Hoornaert | 01-07-08

Veel succes vandaag in Jambes, ik zal er zijn om te supporteren! (Stijn loopt ook)
Proficiat met je prestatie in St.Pieter, straf!

grtjs, Charlotte

Gepost door: Charlotte | 02-07-08

De commentaren zijn gesloten.