01-06-08

mc-bride run ieper-poperinge

vandaag eens een specialeke, aangezien zus anita deze wedstrijd al tweemaal had gewonnen, waren we van plan om samen deze halve marathon tot een goed einde te brengen. eigenlijk fungeerde ik als haas, zodat anita onder haar eigen parcourrecord kon duiken dat stond op 1 uur 25 min 1 sec. alleen jammer dat er enkele betere atletes aan de start kwamen, met sylvie muylle en ria thienpont op kop. daarnaast was er nog marijke ghillemyn, kathleen steenhaut en ann parmentier.

aan de start had ik nog een eigen haas mee, bruno van acker van de club had gisterenavond nog op de piste van lokeren onder de 15 min gedoken op de 5000, en kwam uitlopen bij ons. eens weg zaten we goed in een groepje op positie 5 en 6, maar na enkele kilometers zaten we samen met marijke, annick hofkens, ann en kathleen, sylvie was reeds vertrokken met ria in haar kielzog. tussen de 5° en 10° km werd er flink doorgelopen, met als gevolg dat iedereen lostte, en dat we zelf naderden op ria. na 8 km hadden we nog patrick pattyn ingehaald, nog een superhaas waarmee ik geregeld een zondagmorgenduurloopje doe. alles stond in het teken om anita naar een mooie tijd te loodsen, en na 15 km begon de lichte terugval van haar, maar door de aanmoedigingen van haar ventje bart, onze zus tamara en vriendje christophe en mijn ventje, beet ze zich vast in ons spoor. veel vertragen mocht ze niet, want marijke zat nooit verder dan 50 meter achter ons. de laatste 2 km waren heel zwaar voor haar, en ze zei dat ik de derde plaats moest veiligstellen indien marijke nog kon aansluiten. dus versnelde ik en werd zo derde in een tijd van 1.23.56, anita vierde in 1.24.05 en dan marijke in 1.24.10, anita liep 2min30 rapper dan vorig jaar, echt super.

ikzelf zat nog goed, zou een minuutje rapper gekund hebben denk ik, zeker met die 2 hazen bij ons. maar dat kan nog altijd, hopelijk blijft de conditie zo en kan ik tijdens de volgende maanden blessurevrij trainen, dan komt alles in orde voor oktober. ook nog een dankwoordje voor joeri, die mijn beentjes altijd piekfijn losmaakt, zodat ik kan vliegen op wedstrijden.

deze week staat alles in het teken van onze eigen organisatie, de herdenkingsloop rudy bekaert, hier in rollegem-kapelle. wie nog wil inschrijven, kan dat tot donderdagavond via mail aan mij.

 groetjes, patje,x

DSCN2376
DSCN2390

DSCN2395

21:21 Gepost door patje in Algemeen | Permalink | Commentaren (9) |  Facebook |

Commentaren

Snel Dat is snel hoor van je . Ik kon niet meedoen liep gisteren in Oostende een goede 13km 200 loopje. Vandaag dan maar per auto naar Memorial benny Vansteenlant gaan zien in Torhout. Om te supporteren

Gepost door: Clint | 01-06-08

Nogmaals proficiat !! je bent verdorie wreed in vorm gelijk we zeggen !! dat ga wa geven in Einhoven zeker !! sjiek gelopen ,allebei !! mischien tot zaterdag (om te supporteren)

Gepost door: Katrien | 02-06-08

Bedankt Bedankt om te hazen,dankzij jullie kon ik een prachtige halve marathon lopen,zonder jullie was het zeker nie gelukt,kreeg het lastig op het einde maar door jullie aanmoedigingen kon ik blijven volhouden.Hopelijk kan ik ook voor jou nog iets terugdoen.
Je zus Anita

Gepost door: anita | 02-06-08

overschot Het was duidelijk dat je nog wat energie over had tijdens de wedstrijd . Na 10 km in Elverdinge keek je nog zo fris als een hoentje rond naar het publiek .
Veel succes volgende week op de herdenkingsloop . We proberen het te onthouden voor volgend jaar .

Gepost door: ivan dieryck | 02-06-08

haas Mooi gebaar om je zus te hazen , terwijl je zelf in supervorm zit , ik wil ook wel eens zo'n haas hebben !!!!!

Gepost door: roadrunnerke | 02-06-08

sterk Sterk gelopen. proficiat!

Gepost door: ludovic | 02-06-08

Knap.... ... proficiat met je eindtijd en je werk als haas !!! Greetzzz Gwen.

Gepost door: Gwen | 02-06-08

Alvast proficiat met uw prestatie en deze van uw zus afgelopen zondag in de Mc Bride Run. Gezien ik momenteel door een griepje geveld ben zal ik de Kainoise laten schieten. Ik hoop om fit te zijn voor de loop te Rollegem - Kapelle. Daginschrijvingen mogelijk?

Gepost door: Carlos | 03-06-08

rappe zussen hé ! Jullie zijn echt een categorie of 2 hoger, maar toch sympathiek en met iedereen aan de klap. Klassevrouwkes ! En dat de conditie optimaal zit, wist ge zelf ook al hé !

Gepost door: jogginggirl | 03-06-08

De commentaren zijn gesloten.