12-05-08

ladies run in kortrijk

na zaterdag de interclub te hebben gewonnen, was ik in de winning-mood. ik probeerde al een maand om me in te schrijven voor de ladies run over 11 km, maar helaas was die volzet. dus besloten stef en ik om toch maar naar kortrijk te gaan, je weet nooit dat er iemand niet kan afkomen. en wonder boven wonder, we stonden net bij stijn vandevelde toen er een promo-meisje ons hoorde vertellen over onze zoektocht, en die zei dat haar vriendin stond ingeschreven maar niet liep wegens de warmte, dus vlug haar nummer afgehaald, de naam veranderd, en ik kon starten.

die start is toch speciaal, samen met 1400 vrouwen, waaronder enkele bv's, maar die lieten ons toch voor, ze zagen waarschijnlijk wel dat we iets rapper zouden zijn. aan de start was er lies deruddere en ann parmentier, maar beiden liepen de 5 km. ik zou wel zien wie ik kon volgen.

na één kilometer trok ann eens door, en dat tempo lag wel iets te hoog, want na 5 km begint het zwaarste van de tocht, bergop en tegen wind vanuit stad naar de aankomst aan de lange munte, niet te onderschatten. eens de markt bereikt, lag ik zo'n 150 meter achter ann, maar lies die derde liep was nergens te bespeuren. en dan begon de zegetocht, 3 moto's die me begeleiden, foto's die worden van alle kanten genomen, en applaus van de vele kijklustigen. aan de finish was ik dan ook dolgelukkig, gemakkelijk gelopen, niet voluit gegaan, echt genoten, maar vooral de ban gebroken, want het was van in augustus geleden dat ik nog eens het zegegebaar kon maken. tweede werd valerie steen met 4min 20 achterstand en derde darry plouvier op 6 min. ook het podium was leuk, bloemen en opnieuw massa's foto's.

van de warmte geen last, stef reed mee en viel niet plat, kon foto's nemen en ook water geven, een must in dit warme weer. maar ook de bevoorrading was in orde, 3x op een traject van 11 km. nu volgt een rustige week met enkele duurloopjes, want zaterdag is er het kvv 5000 in oordegem, aan de startlijst te zien zal ik ergens de zevende plaats kunnen lopen, maar belangrijker is de tijd, stiekem hoop ik dicht bij mijn clubrecord te zitten,18.42.74, maar dan moet het een mooie wedstrijd zijn en niet te warm weer. we zullen wel zien, er zal wel een groepje gevormd worden, hopelijk starten ze niet te rap.

groetjes, patje, x

DSCN2278

DSCN2279
DSCN2297
DSCN2299

21:14 Gepost door patje in Algemeen | Permalink | Commentaren (8) |  Facebook |

Commentaren

sterk gelopen Je was sterk vandaag, proficiat. Meid jullie zijn een niveau te hoog voor mij om jullie te volgen, jammer genoeg.
Maar ben best tevreden.

Groetjes

p.s. was blij dat je er bij was

Gepost door: Lies | 12-05-08

Zij kwam ...zag ...en OVERWON !! Dikke proficiat meiske ! weeral een meer dan dik verdiende overwinning ,en chapeau in z'on warm weertje !

Gepost door: Katrien | 13-05-08

proficiat ik heb je bezig gezien, het was indrukwekkend !
knappe prestatie

Gepost door: runswimgirl | 13-05-08

Super.... Super je tijd en je plaats op zo'n parcours !!!
Je bent weer in supervorm Patje !!!
Greetzzz Gwen.

Gepost door: Gwen | 13-05-08

amaj! leuk om daar te winnen!
proficiat!
veel succes op het vlaamse zaterdag. Ik zal er supporteren voor je ;-) -zelf doe ik 1500m-
liefs, Charlotte

Gepost door: Charlotte | 14-05-08

Proficiat met de overwinning!! Inderdaad zwaar parcours na het passeren van de grote markt.

Wij stonden op het podium toen je arriveerde en je zag er nog redelijk fris uit!!

proficiat!!

Groeten Ludo

www.bloggen.be/monteflokke

Gepost door: ludovic | 14-05-08

Knap Sterk gelopen,proficiat met je 1ste plaats.

Gepost door: anita | 14-05-08

Onverantwoord... om de toeschouwers zolang te laten wachten op de rest van de loopsters... Goed om een zonnesteek te krijgen :-)

Gepost door: Gert Luyckx | 15-05-08

De commentaren zijn gesloten.