04-05-08

dwars door brugge

zoals eerder vermeld stond vandaag dwars door brugge met rood aangestipt. het is de wedstrijd van mijn sponsor, heb nieuwe wedstrijdkleertjes gekregen die ik zelf mocht uitkiezen, dus een wederdienst mocht wel.

in de opwarming waren de benen super, nog beter dan in damme. enkel de tegenstand was andere koek. nathalie devos, isabella sluysmans en russische ludmilla waren toppers, gevolgd door ria thienpont, lieselot bossuyt en ikzelf als subtoppers.

van in de start was ik mee met de kopgroep, maar na een drietal kilometer vond nathalie dat het moest beginnen, want sluysmans was al vertrokken. door die versnelling ontplofte ons groepje, met mezelf als grootste slachtoffer. door de warmte sloegen mijn benen toe, en kon enkel toezien hoe de rest wegliep. alles was nochtans prima, enkel watertekort kan de oorzaak zijn. ik kan niet goed tegen de warmte, en heb zeker om de 2 km verfrissing nodig, nuja, voor de anderen was het even warm, dus geen excuus.

de uitslag is als volgt, nathalie wint afgetekend voor sluysmans en ludmilla, dan ria, mezelf en als zesde lieselot. ben zeker tevreden, liep een tijd van 56.54 dat is een gemiddelde van 15,5 als de afstand klopt (14,7 km). toen ik loste, ben ik enkel tempo blijven lopen om mijn positie te behouden.

volgende week is er interclub in nieuwpoort, waar een 3 km genoteerd staat. we treden aan met onze sterkste ploeg, dus top 3 moet kunnen, maar we staan met enkele clubs op gelijke hoogte, dus zullen zien.

bedankt voor de supporters, heb vele malen mijn naam gehoord, zelfs die van anita kwam enkele keren voor, een foutje dus. ook karim was van de partij, thanks voor de foto.

tot volgende week, patje,x

DSCN2202
P1020594

21:22 Gepost door patje in Algemeen | Permalink | Commentaren (8) |  Facebook |

Commentaren

Warm.... .... het warm idd warm. We zijn dit weer nog niet helemaal gewoon. Maar toch een prachtig resultaat en sterk tempo !!! Proficiat !
Greetzzz Gwen.

Gepost door: Gwen | 05-05-08

eerste warmte Patje,

Heel sterk en goed gelopen echt waar! Het is de eerste warmte en we moeten nog wat aanpassen ook! Ik had zelf warm en moest niets doen hehe.
Je bent knap bezig! Tot de volgende.
xxx

Gepost door: Lies | 05-05-08

super dikke proficiat!
Je komt net achter al die toppers, dat wil toch wat zeggen he, straf!
veel succes met je verdere wedstrijden

liefs, Charlotte

Gepost door: Charlotte | 05-05-08

Super .... Amai toch zeer sterk gelopen,kvind het prachtig en ja in die warmte is zeker goed.Heb het gehoord van Bart dat er weinig waterbevoorrading was.Nogmaals een dikke proficiat
je zus Anita

Gepost door: anita | 05-05-08

MEGA PATJE !!! lap tis weer van dat !! prachtig resultaat !! dikke proficiat !! ps just gezien dat ge ook een blog jufferke zijt ,ga je bij de ander volbloeden melden :-) !! tot de volgende !!

Gepost door: Katrien | 05-05-08

Schitterend Toch een goeie tijd, en dat in de eerste warmte (zalig weer, dat wel, maar om in te lopen niet ideaal).

Gepost door: sanny | 05-05-08

de juiste afstand was 14.300m precies.

Gepost door: www.running.be | 06-05-08

sorry 14.700m natuurlijk.

Gepost door: www.runningtour.be | 06-05-08

De commentaren zijn gesloten.