20-04-08

halve marathon lakosta

gisteren stond mijn eerste halve marathon van het jaar op het programma. het was een zware week geweest, een beetje te weinig geslapen, en dat voelde ik 's morgens wel. voelde me moe, maar naar de middag toe kwam ik er door, en bij het opwarmen voelde ik me wel goed, de benen waren wel niet al te fris, maar het kon beteren tijdens de wedstrijd.

van in de start waren we met 5 dames weg, zus anita, clubgenote veerle, marijke ghillemyn, annick hofkens,en mezelf. na de eerste kilometer ging het al omhoog, en dat zou blijven tot km 8. na tien minuten hoog tempo waren annick en marijke al teruggeslegen, om niet meer terug te komen. aan de vijfde kilometer reed mijn ventje naast mij met de melding dat hij plat stond met zijn mtb, gelukkig was bart nog mee met bevoorrading. aan km 12 begon anita te lossen, en we hadden afgesproken om samen te lopen, dus ging veerle weg. maar een beetje later vertraagde ze, en liet zich weer inlopen. iets later begon anita toch te lossen, maar ze zei dat ik mee mocht met veerle. traditie getrouw zat ik weer vooraan te lopen, met altijd veerle in mijn spoor. overnemen deed ze niet, tot de laatste kilometer, toen ging ze weg en won. ik was kwaad, na de finish moest stef mij kalmeren, 20 km kop trekken, en niet beloond worden. anita werd derde op bijna 2 minuten van mij.

mijn tijd was wel goed, 1h 25 min 31 sec, met een afstand die 300 meter meer was, dus er mag nog een minuut af. de benen waren natuurlijk vermoeid, maar ik had niet afgezien, dus de conditie zit goed.

nu begint het druk te worden, piste en straat worden in mei gecombineerd, en dit in functie voor de mc bride, de halve marathon van ieper naar poperinge.

tot ergens op de volgende wedstrijd, patricia x

DSCN2111

Afbeelding 014
Afbeelding 024
Afbeelding 025

12:33 Gepost door patje in Algemeen | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

Commentaren

proficiat Van harte proficiat, prachtige tijd (waar ik alleen maar kan van dromen :))in een niet zo vlotlopend en langer parcours!!

Gepost door: sanny | 20-04-08

Knap Mooie tijd en mooie plaats !!! Je bent voor ons de nummer 1 !!! Greetzzz Gwen

Gepost door: Gwen | 20-04-08

Bedankt zus Eerst en vooral wil ik zeggen dat ik het echt tof vind dat onze verstandhouding zo goed is samen.Proficiat van gisteren je hebt da goed gedaan.Ben blij dat ik zolang kon volgen,op naar onze volgende wedstrijd samen kijk er al naar uit.groetjes je zus Anita.

Gepost door: Anita | 20-04-08

Proficiat met uw prestatie!
tot op training

Gepost door: Kimberly | 20-04-08

Altijd goed Altijd loop je goed, heb daar bewondering voor ook voor je zus. En ook weer op het podium te Staden. mijn knie :-/ geneest traag

Gepost door: Clint | 20-04-08

knap resultaat Heel heel goed gelopen, je bent sterk bezig doe zo verder, ik blijf supporteren!

Tot binnenkort

Gepost door: Lies | 21-04-08

prachtig!! een knap resultaat met een heel schoon podium!

Gepost door: Geert | 22-04-08

De commentaren zijn gesloten.