09-03-08

bk korte cross in oostende

als laatste cross deze winter staat het bk op het programma. zoals vorig jaar koos ik voor de korte cross, toen werd ik 29°, een prestatie die me dit jaar gelukkig zou maken, vele grote namen kwamen aan de start vandaag.

de trainingen deze week werden verstoord door een grote infectie op de darmen, waardoor ik vier ellendige dagen had, en zelfs dinsdag de training heb moeten staken. gelukkig begon donderdag alles weer in orde te komen, kok stefke heeft me goed verzorgd met aangepaste menu's.

vandaag aangekomen in stene werd ik niet nerveus door het parcours te zien, overal modder, en met die hellingen erbij, een echte cross dus. de opdracht was simpel, heel rap starten, en dan wel zien. 2,5 km is nu eenmaal een sprint, en zeker voor een afstandloperke als ik. na een kilometer zat ik rond plaats 40, en ben dan nog maar eens gaan versnellen, zelfs al sprintte ik bijna. aan de laatste steile hellingen zat ik bij ellen van leeuwen en hilde de wulf, en zo kwamen we ook aan, en dat zelfs op plaats 25, dus nog beter dan vorig jaar. ben dus heel blij met mijn uitslag, zeker als je ziet wat ik maar toegeef op plaats 15, zo'n 100 meter. zus anita was niet zo content, in het gedrum achterop geraakt, en aangekomen op plaats 59.

ook eens vermelden dat clubgenote sofie gallein zilver behaalde bij de scholieren, proficiat meid.

nu is het uitkijken naar de stage in zwitserland, daarna volgt de klassieker damme-brugge-damme, maar na de stage heb ik zeker geen hoge verwachtingen. en dan komt de eerste halve marathon al dichtbij.

voila, nu op naar de straatkoersen, tot daar ergens, patje, x.

DSCN1986

 

DSCN1989

20:03 Gepost door patje in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

sterk gedaan ze Ja amai wat een parcour wees gerust dat was een een echte cross!Je hebt dat heel goed gedaan echt waar! In het zomerseizoen zullen ze rekening met u mogen houden! Amuseer u maar op stage maar goed trainen he :d

Groetjes Lies tot later

Gepost door: Lies | 09-03-08

Modder... ... houdt je blijkbaar niet tegen om in volle snelheid vooruit te crossen. Proficiat met je prestatie!
Greetzzz Gwen

Gepost door: Gwen | 10-03-08

Modder monstertjes Ja ja was me dat een parcour.Heel goed gelopen,sterke prestatie.
Je zus Anita

Gepost door: Anita | 11-03-08

De commentaren zijn gesloten.