24-02-08

cross in lebbeke

vandaag was het te doen in lebbeke, een cross die ik nog nooit had gelopen, en de bezetting is er altijd sterk, kort voor het bk cross in oostende. zus anita was er vorig jaar en zei dat er een strook door een maisveld is, enja, de boer had er opnieuw mais opgezet. de stronken stonden nog 10 cm hoog op sommige plaatsen, en het stuk was langer dan andere jaren werd er gezegd.

aan de start waren we met 50 dames geloof ik, en ik kwam door na de eerste korte lus als zestiende in een groepje, maar het tempo lag te laag, dus vertrok ik. ben dan in één keer tot bij charlotte vandewalle en hilde vanhessche gelopen, en me op kop gezet, mijn favoriet plekje. het maisveld kwam eraan, en ik kon er vlot doorlopen, had geen last van de putten, bulten of stronken. intussen was charlotte gelost, en liep ik als negende seniore, met geen enkele seniore kortbij. en dan een domme fout, ik dacht dat een bocht eerder tussen de bomen lag, niet dus. hilde versnelde en was weg. ben dan alleen gevallen, maar kon standhouden als negende seniore en twaalfde algemeen. hilde won bij de masters, charlotte werd tweede juniore.

ben best content, de benen voelden weer lekker, mijn volgende wedstrijd is het bk korte cross in oostende. ook nog eens bedankt aan de supporters van avr, en ook stijn fincioen, thanks.

see you, x

DSCN1963

DSCN1969
DSCN1972
DSCN1976

19:29 Gepost door patje in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Cross.... ... toch iets aparts. Maar mooie prestatie en mooi weer. Dus extra genieten !!
Doe zo voort meiske !!!
Greetzzz Gwen

Gepost door: Gwen | 24-02-08

sterk! Je bent fantastisch bezig echt waar, was warm he om te crossen! Doe zo voort en zal op Belgische zeker goed supporteren voor u je zal het goed doen daar ben ik zeker van!

Tot later

Gepost door: Lies | 25-02-08

Maisveld A zus ik heb een gebeld naar die boer daar in Lebbeke wat die volgend jaar op zijn veld zal zaaien en het word gras,maar als die zijn gras even kort zal afrijden als zijn mais zal er ook geen doorkomen aan zijn.(Grapje)o ja nu terzake je hebt er weer een goede wedstrijd van gemaakt,doe zo verder je Zus.

Gepost door: Anita | 25-02-08

De commentaren zijn gesloten.