10-02-08

cross in izegem

zalig weertje, heel mooi parcours en vele supporters, meer moest dat niet zijn om me volledig te geven. tijdens het opwarmen waren de beentjes goed, de jaarlijkse modder was er niet, en mijn ventje drong aan op een rappe start.

 ik startte dus snel, maar waarschijnlijk nog niet rap genoeg, want zus anita en clubgenoten veerle en saskia waren voor mij. in de eerste bochten heb ik me dan gesmeten, en met resultaat, want na de aanloopronde zat ik al zesde algemeen en vierde seniore, barbara maveau, ria thienpont en hanne vandenbussche waren al weg. ik liep bij charlotte vandewalle, eva de jonghe en iemand van kaa gent. na een ronde viel het tempo wat weg en zette me op kop, en liep direct weg van het groepje. het verschil met de kop bleef hetzelfde, en enkel eva kon nog de sprong naar me maken. dan begon zij te trekken, en moest ik wel passen na mijn vlugge eerste kilometers. ben wel nog vijfde algemeen en vierde seniore kunnen blijven, een hele opsteker na het gesukkel van vorig jaar. zus anita werd vijfde seniore en saskia zesde. veerle vdkerkhove mocht het podium op als derde master.

de komende weken staat nog misschien lebbeke, maar zeker het bk korte cross op het programma, en de week van pasen gaan we samen  met dries depoortere, bruno van acker en joachim soenen op stage naar neuchatel, zwitserland. een tof bendeke.

groetjes, patje, x

DSCN1942

 

DSCN1957
DSCN1959

19:38 Gepost door patje in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Mooi !!! 4de plaats is niet niks. Stralende zon en deugddoende cross. Proficiat !
Greetzzz Gwen.

Gepost door: Gwen | 10-02-08

super!!!!!!!! Hey zus,weer een knappe cross gelopen,heel sterk.Het beloofd voor het komende wegseizoen.
Je zus Anita

Gepost door: anita | 11-02-08

crossen die crossen zullen uiteraard een goede basis zijn voor het komende wegseizoen , tot op één of andere wedstrijd en keep up the good work !!!

Gepost door: roadrunnerke | 17-02-08

De commentaren zijn gesloten.