27-01-08

cross in veurne


zoals gepland werd er vandaag gecrosst in veurne, een vlak parcours terug met als moeilijkste punt het dwarsen van een zandstrook op een speelpleintje.  twee jaar geleden was ik ook van de partij en werd toen vijfde. zus anita en schone broer bart kwamen mij ophalen, want het ventje bleef thuis om te supporteren voor bartje wellens, helaas zonder resultaat.

bij het opwarmen voelden de benen niet zo fris aan als in maldegem, nochtans was ik nu uitgeslapen. van in de start had ik de opdracht van mijn ventje om door te gaan tot aan de eerste 400 meter, om dan mijn eigen tempo te lopen, en zowaar, hij had gelijk, ik kon me nestelen bij veerle vdkerckhove, iets dat me anders maar na een volle ronde zou lukken. het tempo werd aangegeven door ine de stoop, met nog els vancoillie, hanne naessens en nele van autreve bij ons. de slijtageslag kon beginnen, eerst viel nele af, dan els en hanne, die uiteindelijk, opgaf. in de laatste halve ronde was dan ook mijn bobijntje af, veerle liep nog weg, samen met ine. ik kwam aan als zevende seniore en tiende algemeen, verre van slecht vind ik. veerle werd derde master, zus anita negende seniore en saskia vens tiende. een geslaagde middag dus voor de dames van avr.

volgende week is het pk in poperinge zonder mij, want het is partytime. sponsor joke van h2o is jarig, en 's morgens om 10 uur moeten we al present zijn voor de brunch. de week erna in izegem ben ik opnieuw van de partij.

groetjes patje, x

Kopie van Afbeelding 037

Kopie van Afbeelding 039
Kopie van Afbeelding 061
Kopie van Afbeelding 137

20:52 Gepost door patje in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

goe gelope meiske! forme begint were stillekes aan in orde te komen é. Zo verder doen é. Groetjes aant ventje en opelijk kumme dan tope op stage é in maart. Cya 2morrow

Gepost door: brunoke | 28-01-08

Samen staan we sterk Gisteren heb ik er van genoten van ons namiddagje samen uit,samen wat bij kletsen en vooral samen goed lopen,je was sterk gisteren.

Gepost door: Anita | 28-01-08

Goed gedaan!
Hopelijk blijft het goed gaan!

Het zal tot in Izegem zijn, daar ben ik ook van de partij =)

groetjes, Charlotte x

Gepost door: Charlotte | 30-01-08

volgende keer PK in Veurne 2010 Dag Patricia , goed gedaan hoor in Veurne . Even voorstellen .. ik ben de man van Kristien Morlion die jou en je zus dichter en dichter op de hielen probeert te zitten . Krisitien is de helft van een tweeling ( geen drieling !) maar is wel merkelijk ouder . Ze is master en aangesloten bij MACW . Je moet eens op www.macw.be kijken onder clubleven - fotos en bvb kerstcorrida tielt waar een sympathieke foto te vinden is waar je naast Inge staat . Bijna dezelfde foto staat op je eigen blog ( inge met blote tong !! )
Blijf het graag doen en tot ziens op een of andere wedstrijd .
groetjes uit Veurne

Gepost door: ivan dieryck | 30-01-08

Mooi... Je bent terug in vorm zie ik !
Gwen

Gepost door: Gwen | 04-02-08

De commentaren zijn gesloten.