14-01-08

cross in maldegem

het was een weekend om in te kaderen, uitgaan, eten en goed lopen.

het begon vrijdagavond, samen met stef en christophe clyncke naar de mexicaan geweest, deftig aan de mojito gezeten, en héél lekker gegeten en gebabbeld over de marathonplannen. ook cervin was van de partij, het hondje van christophe. de dag nadien uitgeslapen, want het koppeke was toch iets versuft, in de middag gaan loslopen, en daardoor werd het hierboven opnieuw fris, om dan eerst naar zus tania te gaan voor een verjaardagsdrink, want gisteren zondag werden we alledrie 32 jaartjes jong. dan vlug door naar patrick pattyn, die ons had uitgenodigd voor een etentje samen met charline vanneste, bert deschodt, kurt ramon en vrouwtje angelique. het was er super, drank en eten wisselde elkaar af, en die soep was echt wel niet te doen, zo lekker. na veel gezever en lol naar huis gegaan, helaas was het dan al 3 uur, de dag voor de wedstrijd niet ideaal.

's ochtends wakker geworden van sms'kes op de gsm van vrienden en familie met felicitaties, een plezantere manier is er bijna niet. nog een beetje rusten en alles klaargemaakt voor maldegem, een cross die ik enkele jaartjes terug eens liep, het is in een park met een helling, en geen modder, het was bijna een straatkoers.

bij de opwarming voelde ik me goed, maar de benen van in tielt waren er wel niet, maar door de opkomst van klasbakken zat er zeker geen dichte plaats in, top vijftien was wel haalbaar. in de start zat ik bij anita en saskia vens van de club, maar wel tamelijk achteraan. ben dan samen met anita beginnen in te halen, maar bij een vernauwing versnelde ik, en kon van het groepje weglopen, heb dan de ene na de andere ingehaald, tot ik bij els vancoillie kwam, op dichte afstand van de betere crossers. toen was er nog een ronde, en ben daar kunnen blijven standhouden, we zaten met tien op 50 meter, en ben daarvan als vierde aangekomen, heb dus eens gespurt en diep kunnen gaan op cross, een eeuwigheid geleden. ik werd zestiende algemeen en elfde seniore, persoonlijk ben ik heel content na al dat gesukkel. anita werd zeventiende seniore.

intussen had vriendin joke van h2o gebeld om nog iets te gaan voor mijn verjaardag, zijn dus nog maar eens aan tafel gegaan, nu in roeselare in een tapasbar, lekkere rosé en nog betere hapjes. hebben dan nog een flesje thuis laten knallen, zodat het opnieuw 1 uur was, maar gelukkig had ik de namiddag, kon dus nog genoeg slapen.

een geslaagd weekend dus, maar het moet niet altijd zo zijn.

groetjes, patje,x

DSCN1926

DSCN1928
DSCN1930

20:41 Gepost door patje in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Mooi Proficiat met je wedstrijd !!! Je bent weer in vorm zie ik !!
Greetzz Gwen

Gepost door: Gwen | 14-01-08

ja,ja...een goed soepken kan toch wonderen doen hé!!!

Gepost door: patrick pattyn | 14-01-08

sterke wedstrijd Mooie wedstrijd gelopen.Twas wel een heel leuke omloop.Prachtige cross.

Je zus Anita

Gepost door: Anita | 15-01-08

Pffffffffffff Ik ga dikwijls van Pfffffffffff moet zeggen als ik u wil volgen. Amaai jij ben een snelle zeg!

Gepost door: Geert | 20-01-08

De commentaren zijn gesloten.