26-12-07

kerstcorrida te tielt

na deerlijk, een heerlijke kerstavond beleefd, uitgebreid eten en een glaasje wijn, alles bereid door mijn ventje. op kerstdag traditiegetrouw de familie langs beide kanten bezocht, maar helaas vanmorgen stond ik op met pijn in mijn bekken, twee dagen niet mijn oefeningen gedaan, dus ergens wel mijn eigen fout.

eens in tielt beginnen opwarmen, en van de pijn was er niets te voelen, gelukkig. enkel mijn adem kon nog opspelen, er was een beetje mist opgekomen, en de kou was ook nog wel aanwezig. maar dan was er nog de tegenstand. amaai, de top tien zou misschien haalbaar zijn, want met sylvie verthé, nathalie ameloot, barbara maveau, ria thienpont, els mehuys, els van coiliie, nathalie van hoorebeke, nele van autreve en inge adam waren er allemaal dames die me elke keer voorwaren op de cross.

na 500 meter zat ik op de vierde plaats met ria, van een superstart gesproken. barbara en sylvie waren al voor. nathalie ameloot liep 20 meter voor ons, en gezapig liepen we dat gaatje toe. halfweg vertraagden we iets omdat we voor een podiumplaats liepen, waardoor els mehuys kon aansluiten. achteraf niet de juiste beslissing, want in de laatste 500 meter versnelde iedereen, maar ik moest passen. had ik vroeger tempo blijven lopen, zat er misschien meer in. van ons groepje won ria de sprint voor nathalie, dan werd els vijfde en ik zesde. voor mij een superprestatie, want ik laat enkele atletes achter voor de eerste keer, maarja, dit was geen cross hé, op de weg kan ik altijd dat ietsje meer.

als afsluiter was dit ideaal, de moraal na zondag is super, enkel niet verbranden met te veel en te zwaar trainen. trainer willy was ook content, hij had me niet zo dicht verwacht in dit veld.

hierbij wil ik iedereen die supporterde vandaag bedanken, mijn naam weergalmde tussen de stadsmuren in tielt, kreeg er kippenvel van.

ook wens ik iedereen een gelukkig en voorspoedig 2008, moge het voor elkeen van jullie een formidastisch sportjaar worden, en natuurlijk ook op privévlak.

patje,x

DSCN1862

DSCN1864

22:13 Gepost door patje in Algemeen | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

Commentaren

prachtige afsluiter voor 2007! Patje, je hebt idd heel sterk gelopen en ben heel blij voor u zo'n veld bij de dames echt niet gewoon!
Ik wens u en uw ventje alvast een gelukkig 2008,gezond en sportief jaar en alles wat jullie hartje mag wensen!

Tot later , groetjes!

Gepost door: Lies | 26-12-07

prachtige prestatie Sterk gelopen daar in Tielt met zo'n sterke bezetting,proficiat.

Gepost door: Anita | 27-12-07

amaj! zo sterk, echt goe gelopen!
'k kan wel geloven dat de moraal nu goed zit, doe zo voort en geniet nog van de komende eindejaarsfeesten!
vele groetjes, Charlotte

Gepost door: Charlotte | 27-12-07

Knap die prestatie die je neerzette !!! Keep up the good work!!!
Jingle Bells & Sporty 2008 ,
Gwen en Co

Gepost door: Gwen | 29-12-07

De beste wensen voor 2008 ; maak er een mooi en sportief jaar van !

Gepost door: Bjorn Paree | 02-01-08

Hoi Patricia en Stefaan.
De meest sportieve wensen voor 2008!

Wat is jou volgende wedstrijd?

Gepost door: dries | 11-01-08

Gelukkige verjaardag Hallokes

Dikke proficiat met uw verjaardag(13/01) van gisteren! Nog veel gezonde,gelukkig en sportieve jaren toegewenst!
Groetjes op het thuisfront!
Vanwege Lies en familie

Gepost door: Lies | 14-01-08

De commentaren zijn gesloten.