23-12-07

kerstcorrida in deerlijk

vrijdagavond besliste ik om deel te nemen aan de 15 km in deerlijk, het was al 8 jaar geleden dat ik daar nog liep, maar dan wel op de 5 km. deze week had ik lekker kunnen trainen, dus de moraal zat goed.

vroeg vertrokken, want aan alle wedstrijden samen doen er toch wel 2500 lopers mee, dus om een redelijke parkeerplaats te vinden, ... het was er wel koud, had me extra dik aangekleed, enkel de voetjes hadden wat koud. dan werd het tijd om op te warmen, en de beentjes waren lekker los, het goede gevoel van vroeger komt stilletjes terug. zelfs de chip hadden we mee naar de start, dus daar waren er ook geen problemen.

aan de start verschenen sylvie verthé, ann parmentier, rita deloddere en nathalie de clercq, om de belangrijkste te noemen. maar na enkele honderden meters sloegen mijn longen toe, was het nu van de smog, de opkomende mist, de koude, het niet kunnen debouleren door de drukte, ik weet het niet. zo zag ik ann van me weglopen om haar niet meer terug te zien, de benen voelden anders wel super, maar bij ieder groepje dat ik wilde aanpikken, kreeg ik geen adem genoeg om mee te gaan, heb me dan geconcentreerd op die derde plaats, want sylvie was al minuten voor op ons.

aan de finish was ik twee minuten na ann, maar rita heb ik nog na mij kunnen houden zonder diep te gaan, mijn tijd is 1 uur 46 sec, niet zo goed dus, maar er waren er nog die klaagden van de adem, evenwel mag dat geen excuus zijn, er is evenveel zuurstof voor iedereen. nu zal ik zien hoe ik recupereer van deze wedstrijd, want normaal start ik in tielt op de 5 km, anders zijn we wel op post om te supporteren.

ann, nog eens bedankt om samen los te lopen en de warme douche bij je thuis, het deed deugd.

ook aan de vele supporters, is altijd tof om mijn naam te horen tijdens een wedstrijd.

greetz, patje x

DSCN1817

DSCN1816DSCN1823

21:32 Gepost door patje in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

slechte dag en nog top drie lopen , ge moogt niet klagen hé . Het is vooral een wedstrijd die je moet lopen voor de sfeer . En uw tijd is bijlange zo slecht nog niet .

Gepost door: roadrunnerke | 24-12-07

Wees tevreden Die adem was niet zo belangrijk denk ik,de benen waren al goed, en das goed nieuws voor jou.Zou dat van Joeri komen?Mijn benen zijn ook beter, maar heb de laatste dagen ook last van mijn adem,we zullen het eens moeten vragen denk ik.

Gepost door: Bart Schoonbroer | 24-12-07

toch sterk Ge mag zeker nie klagen na al dat blessureleed het is toch een mooie prestatie en zeker geen ideaal weer om wedstrijd te lopen.Je mag nie vergeten dat je nog nie veel wedstrijden hebt kunnen lopen dit jaar.

Je zus Anita

Gepost door: Anita | 24-12-07

De commentaren zijn gesloten.