17-12-07

blijven trainen

hey, kdacht zal ook nog eens iets posten voor mijn fans, want qua wedstrijden ligt het wel een beetje stil.

sedert dat ik pijn had aan mijn heup, ben ik terug geminderd qua trainingen, totdat ik bij dokter martens kon. die zei me dat er geen ontstekingen zijn, maar wel een blokkage aan mijn heup, dat komt door na mijn blessures anders te gaan lopen, waardoor je andere lichaamsdelen overbelast, met nieuwe blessures tot gevolg.

nu krijg ik kiné van joeri, en die zit het zitten, gelukkig maar, want hij moet heel diep in de spieren masseren, en dat is best lastig zegt hij. bij het lopen gisteren en vanmorgen had ik geen last, en dat gevoel is wel heel lang weggeweest, waardoor de goesting de laatste week fel aangegroeid is, maar kmag niet forceren, het is maar vanaf maart of april dat ik in conditie moet zijn. mijn eerstvolgende wedstrijd is de 5 km in tielt, maar aangezien de tegenstand hoop ik op een top-tien plaats, samen met een goed gevoel en tijd zal ik mogen content zijn.

tot de volgende, en loop ze nog, patje x

13:34 Gepost door patje in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Beterschap in zicht Gelukkig heb je de oorzaak van het probleem gevonden,nu nog behandelen en hopen dat alles zo vlug mogelijk is opgelost.je zus Anita

Gepost door: Anita | 18-12-07

Hopelijk gaat het goed in Tielt!

Prettige feestdagen gewenst en een sportief 2008!
groetjes ook aan je ventje,
Charlotte en Stijn

Gepost door: Charlotte | 22-12-07

De commentaren zijn gesloten.