03-12-07

cross in oudenaarde

ik had al van vorige week beslist om mijn crossseizoen te beginnen in oudenaarde, jammer genoeg hadden frank en sabine, samen met alle weergoden net die dag uitgekozen om er een hondenweer bij te geven, waardoor het parcours er wel heel zwaar ging bijliggen.

het parcours lag rond voetbalterreinen, maar ook finse piste en enkele braakliggende stukken werden ons toebedeeld, met als toetje enkele hellingen waarbij onze voeten helemaal verdwenen in de modder.

mijn start was zoals altijd niet echt vlot, we vertrokken met 70 dames, waardoor er al eens geduwd en getrokken werd, ook al om recht te blijven. ik zat bij annie vermeulen, nathalie declercq en annelies deketelaere. gelukkig vond ik nogal snel mijn tempo, waardoor ik vertrok van dit groepje en al snel enkele vrouwen inhaalde. in de laatste ronde kwam ik tot op 40 meter van een groepje met charlotte vandewalle, anneleen vanderiviere, ine destoop en nele van autreve, maar door een tak in mijn spikes en hun versnelling kon ik niet meer dichterbij komen. ik werd daarmee 9° seniore op 24, en 16° algemeen van 70 dames.

in ben danook heel tevreden met dit resultaat, aan de finish was ik niet doodop, wat niet kan gezegd worden van enkele die net voor mij aankwamen, maar op een cross kan ik mij niet volledig geven, is dit door de korte afstand, of gewoon het koppeke dat er niet voor openstaat. iedereen zei dat het de zwaarste cross was van het seizoen, dus het kan maar beteren hé!!!

ook bedankt aan de supporters van houtland, stijn en andy.

patje, x

18:46 Gepost door patje in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

knap gedaan Toch een mooie prestatie in zo'n weer.Je mag tevreden zijn hoor.cross is niet hetzelfde dan een wegwedstrijd kan er van meespreken.proficiat.
Je zus Anita

Gepost door: Anita | 05-12-07

hondenweer ja idd het is juist wat je zegt!Jij ook van harte proficiat ze! Misschien zien we elkaar zondag of loop je niet? En weet je al wat je zal lopen?

Groetjes

Gepost door: Lies | 07-12-07

oei Hoi,

verzorg u maar goed! We zien elkaar in Tielt wel!
Groetjes Lies en Stiepi

Gepost door: Lies | 08-12-07

De commentaren zijn gesloten.