26-11-07

westlaanrun te roeselare

het was weer vroeg dag, de start was al om 10 uur, en aangezien we graag minstens een uur op voorhand aanwezig zijn, toch maar om 7.30 opgestaan. eens aangekomen en ingeschreven, beginnen opwarmen met anita, maar met een bang hartje. de laatste weken heb ik last aan mijn heup, ook weer de linkerkant. na het gesukkel van dit jaar kan het er ook wel bij. de dokter denkt aan een ontsteking door anders te gaan lopen door mijn vorige blessures, hij praat al van rusten, en ben nog maar net uit rust. we zullen zien hoe het deze week gaat met de pijn.

de pijn was na het opwarmen verdwenen, dus met volle moed naar de start. ik had met anita afgesproken om samen te lopen en haar voor te laten aan de finish als er niemand sterker was. de tegenstand moest komen van annelies deketelaere en clubgenote kimberly, op de 3 km was charlotte vandewalle, lies deruddere, sharon vanlierde en ons gwen van de partij.

in de start was kimberly direct weg, maar met onze ervaring vonden we het nog een beetje te vroeg om erin te vliegen, en na een halve toer hadden we ze al mee. dan ons tempo gewoon volgehouden, nog even lies geholpen op het laatste van de eerste toer, en dan de kilometers afgehaspeld aan een lekker tempo zonder te forceren. aan de meet mocht anita voorgaan, een héél spannend sprintje was dat !!!

nadien waren stef en ik nog van dienst op de crosscup, als de seniores passeerden, amaai, wat een tempo dat die hadden, ik zou er zeker niet gepast hebben. nu, de cross is zeker niet mijn ding, maar toch denk ik van zondag naar oudenaarde te gaan, gewoon voor de fun.

ben net terug van de dokter voor mijn bloeduitslag, en jawel, alles is weer gezakt. niet fors gedaald, maar toch. heb nu weer inspuitingen gekregen om alles op peil te brengen en te houden, gelukkig heb ik een dokter die verstaat wat lopen voor mij betekent.

see you next time, patje, x

DSCN1773

DSCN1774
DSCN1792
DSCN1800

20:07 Gepost door patje in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Chapeau.... Mooie en rustige wedstrijd voor jou. Proficiat !Amai zeg , 'tis ook de moeite met jou dit jaar qua kwetsuren !!! Ik mijn knie , jij je heup nu. Zorg goed voor jezelf en 2008 wordt een beter jaar !!!
Groetjes , Gwen

Gepost door: Gwen | 26-11-07

sterk ! Heel goed gelopen echt waar! En nogmaals bedankt voor uw steun tijdens de wedstrijd echt!

Groetjes Lies tot wat later

Gepost door: Lies | 26-11-07

Je hebt er een leuke wedstrijd van gemaakt voor jezelf, geniet ervan! Nog veel succes in de volgende wedstrijden. Ik kom normaal ook aan de start van Oudenaarde, zie je dan misschien!
hierbij heb je ook direct mijn emailadres, bedankt alvast van voordien voor de foto's!
heel veel liefs, Charlotte

Gepost door: Charlotte | 27-11-07

leuk drafje Het was een leuk Zondagochtend loopje.Een wedstrijd lopen zonder ons te moeten forceren en dan nog samen kunnen lopen.Op naar de volgende wedstrijd.

Groetjes je zus Anita

Gepost door: anita | 27-11-07

Prachtig Een héél mooi podium. Twee zussen op 1 en 2, zalig gewoonweg.

Gepost door: dries | 27-11-07

De commentaren zijn gesloten.