17-11-07

uitreiking atlete van het jaar

gisterenavond zijn we naar roeselare gereden voor de uitreiking van atlete van het jaar. er was veel volk aanwezig, van onze club avr was hanne vanpoucke, joachim soenen en vincent vandewalle aanwezig, zij stonden in de top-drie van hun categorie in elk hun specialiteit, hanne mocht zelfs 3 keer naar het podium, maar ze doet dan ook de vijfkamp, dus sprint, werp- en springnummers zijn aan haar besteed.

toen was het onze beurt, de genomineerden werden apart voorgesteld, zelfs een foto werd er geprojecteerd, met telkens de vermelding van de prestatie's van de betreffende atlete. op de derde plaats stond karen pollefeyt die polstokspringen doet, tweede werd lieselot matthys, gekend van pistenummers zoals 400 en 800, en winnares was lindsey de grande, 800 en 1500 specialiste.

daarna kreeg willy, natuurlijk aanwezig, van zijn zus annie de volledige uitslag, en mijn plaats was zevende op negen met drie punten, dat wil zeggen dat drie juryleden mij op de derde plaats plaatsten. om de volledige uitslag te geven, mimi belete was vierde, dan jessie raes, justine desondere, ikke, en dan de zusjes verthé, die heb ik dus ook eens verslagen zie. nee, grapje, sylvie en els zijn twee toffe, en absoluut geen spek voor mijn bek. ook zat de top-tien van alle afstanden erbij, en daar sta ik 4 keer in de uitslag, op 3000, 5000 en halve marathon, maar op de 10000 sta ik bovenaan, dus de beste west-vlaamse tijd bij juniors, seniores en masters.

voila, dat is ook gepasseerd, volgende opdracht is de westlaanrun, maar dat is meer een doorgedreven training.

tot de volgende, patje, x

 

19:26 Gepost door patje in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Mag ik jou email eens heb enkele foto's van de westlaanrun.
Groetjes

Gepost door: Lies | 25-11-07

De commentaren zijn gesloten.