11-11-07

8 km in ploegsteert

met ploegsteert begon mijn winterprogramma, dit na enkele weken rust en rustig opbouwen. deze week waren de beentjes goed, dankzij mijn bloed, en op training kon ik lekker lopen, enkel de hartslag blijft iets te hoog, maar daar is de conditie de schuldige van.

de deelnemerslijst stond op internet, en het beloofde moeilijk te worden. met helga sibick en gaelle andré stonden 2 toppers aan de start die ik zeker niet aankan, en met misschien een onbekende waalse of franse moet je ook rekening houden.

we vertrokken vroeg, om 8.30 al, want om dicht te staan, moet je daar tegen halftien staan. daar konden we keuvelen en vertellen, grapjes maken, want zowat iedere afstandsloper van avr was er, dus tegen dat iedereen zijn zegje had gedaan, was het tijd om op te warmen, en gelukkig, de beentjes waren los, dus ik zag het wel zitten.

om tien voor elf begaf ik me naar de start, en dan, drama. de chip lag nog in de auto. mijn ventje liep dan waarschijnlijk zijn rapste 1500 van zijn leven, nauwelijks 4 minuten later was hij al terug. maar ik had al van iemand anders (een onbekende, maar toch bedankt), een chip gekregen. dan toch maar met mijn chip gelopen, anders was stef voor niets gelopen. nog een geluk was dat ik met mijn nummer mocht langs voor aanschuiven, zodat ik plaats en tijd genoeg had om me voor te bereiden.

de start zelf was goed, ik was niet te snel weg en liep samen met gaelle, helga was al weg en we zouden die niet meer zien. gaelle liep na anderhalve kilometer weg, dus enkel nog de derde plaats was van tel. dan kwam er een onbekende franstalige bij me, haas martin labaere wist wat te doen. zij begon dan te vertellen tegen een andere loper in onze bende, dus die moet goed zitten dacht ik. maar na 6 km en een kleine versnelling stokte haar adem, martin hoorde het en gaf nog een snok, zodat ze moest lossen. daarmee liepen we in bij gaelle, maar die zag het en versnelde op haar beurt. aan de laatste 500 meter waren de plaatsen verdeeld en kon haasje martin beginnen loslopen. helga won afgetekend, maar haar tijd weet ik niet, dan gaelle een kleine halve minuut voor me, mijn tijd was 31.02, dat is een halve minuut trager dan in superjaar 2005, dus daarmee ben ik héél content, amaai, na al dat sukkelen is het bijna een bevrijding om opnieuw zo te kunnen lopen.

nu volgt een rustige week, in het weekend kilometers duurlopen, de volgende wedstrijd is de westlaanrun waar zowel anita, gwen en nathalie van de club aan de start komen. het zou mooi zijn om samen te kunnen lopen, maar daarvoor moet alles meezitten, er mag niemand anders afkomen, maar wij blauwtjes samen zou mooi zijn voor de sponsor.

hierbij nog enkele fotokes, see ya, patje,x

DSCN1753

DSCN1757
DSCN1766

20:11 Gepost door patje in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Proficiat ! Mooie tijd en mooie plaats! Wat trager dan in 2005 maar ik vind dat nog rap genoeg zulle. Ik zou het niet kunnen !! En prachtig weer zie ik.... Nogmaals proficiat en tot ziens !!!
Gwen

Gepost door: Gwen | 11-11-07

mooie derde plaats Proficiat met je derde plaats goed gelopen.

Gepost door: Anita | 11-11-07

mooi! Ik wens je een hele dikke proficiat met je derde plaats in Ploegsteert!
waarschijnlijk een heel mooi opgebouwde wedstrijd gelopen en daar komt dan natuurlijk een mooie tijd uit voort (ook al is het minder snel dan dat je in topvorm zit, je weet hoe het komt he!)

groetjes, Charlotte x

Gepost door: Charlotte | 13-11-07

De commentaren zijn gesloten.