02-11-07

nominatie west-vlaamse atlete 2007

ik heb deze week een brief ontvangen van het provinciaal comité west-vlaanderen met daarin de uitnodiging tot de huldiging voor west-vlaamse atlete van het jaar. dit vind ik wel een hele eer, zeker als je naar het palmares kijkt, alle grote sporters staan erin, met de laatste jaren steevast veerle dejaeghere op kop.

deze verkiezing gaat door in de vip-lounge van schiervelde, roeselare op vrijdag 16 november. nu, veel moet ik niet verwachten, het is meer de eer die voor mij telt. de andere genomineerden zijn niet van de poes, mimi belete, lindsey de grande, justine desondre, lieselot matthys, karen pollefeyt, jesse vercruysse, en de zusjes sylvie en els verthé. vanwaar mijn nominatie, wel simpel, mijn zilveren medaille op het bk halve marathon.

de trainingen deze week verliepen heel vlot, dinsdag was het snelheid en ik kon gemakkelijk de groep volgen, enkel mijn hartslag was nog wat te hoog, maar dat zal wel beteren met meer te trainen. anders deed ik duurlopen van één uur, ook weer goed naar de hartslag gekeken. de beentjes voelen goed aan, maar dat zullen we volgende week zondag wel zien in ploegsteert. had er graag nog eens gewonnen, maar helga sibick staat ook ingeschreven, dus als eerste over de streep mag ik nu wel vergeten. nu, ik gun het haar wel, t'is een sympathieke die er ook veel voor doet, met een goed gevoel naar huis gaan ben ik al content.

 voila, dit gezegd zijnde, de groetjes van ikke, x

17:45 Gepost door patje in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.