27-10-07

10000 meter in izegem

hoi, eerst en vooral het goede nieuws, mijn bloed is terug in orde!!!!

ben deze week naar de dokter geweest, en mijn uitslag is zoals in mijn goede dagen, hematokriet net geen 40, mijn rode bloedcellen zijn flink aangegroeid, het ijzer staat goed en mijn b12 staat weer op peil. ben natuurlijk héél gelukkig met deze uitslag, maar trainer willy zegt dat ik nog niet mag doortrainen, want mijn bloed moet eerst op peil blijven, dus nog een maandje rustig trainen, en dan de trainingen opvoeren voor de crossen in januari en de wegwedstrijden in de lente.

om dit te vieren ( hihi ) ben ik samen met mijn ventje vanmorgen naar izegem getrokken om een 10000 te lopen, hij wilde wel eens weten wat dat inhield. deze wedstrijd is georganiseerd door ivac, een vrije sporters club waar we veel atleten en bestuursleden kennen, onder leiding van koen vandommele. veel moesten we wel niet verwachten, gisterenavond na het loslopen kloeg mijn manneke van stijve kuiten, en vannacht kreeg hij nog eens kramp in zijn voet. niet ideaal hé.

bij de start waren we met 25, waaronder 3 vrouwen. we vertrokken voor een tijd van 40 min, met hazen raf vynckier en freddy wallaert op kop, bijgestaan door filip colpaert. dan volgden wij, met nog rony tack en mike ( sorry, achternaam weet ik niet ). na 3 km hadden we 11.59, ideaal dus. maar ik had stef al horen blazen, en hij begon te lossen. ik heb me dan laten uitzakken tot bij hem, en we kwamen aan 5 km door aan 20.12, maar dan was het beste ervan af, en per ronde verloren we meer tijd. na 8 km verbeterde het tempo, om te finischen in 41.23 en toen zei stef nooit meer,na het loslopen was hij al bijgedraaid,het tempo was van in de start te snel, 's morgens loopt hij nooit goed, en de conditie is niet meer optimaal. volgende keer loopt hij zijn eigen wedstrijd, dan kan het wel eens lukken, kzal supporteren voor mijn schatje.

mijn conditie is tamelijk, kon makkelijk volgen tot ik bij mijn ventje ging lopen, en heb dan kunnen hazen zonder te forceren. hopelijk komt alles terug, want zo'n jaar wil ik niet meer meemaken, kwetsuur, te snel terugkomen, kwetsuur, bloed niet in orde. duimen maar hé! mijn eerste wedstrijd is ploegsteert, maar dan de 8 km, die ik twee jaar terug nog won.

tot de volgende,x

DSCN1731

DSCN1746
DSCN1750

19:41 Gepost door patje in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

mooie tijd voor nog niet in vorm te zijn , welke tijd haal je dan op de 10000 in vorm ? Hopelijk blijf je gespaard van blessures en kan je je oude niveau weer halen en eventueel verbeteren . Alvast succes in ploegsteert .

Gepost door: roadrunnerke | 28-10-07

Knap Knappe tijd en terug het bloed in orde.
Nu kan je terug volle moed doorgaan.
Succes !
Gwen.

Gepost door: Gwen | 28-10-07

Hallo zus Allebei goed gelopen in Izegem.Hopelijk blijft het bloed nu goed,ben namelijk ook geweest vandaag voor mijn bloed.

Gepost door: Anita | 29-10-07

De commentaren zijn gesloten.