30-09-07

ekiden te brussel

naar jaarlijkse gewoonte nemen we met dames deel aan de ekiden, dit is een aflossingsmarathon met 6 atletes. voor onze club is dat

saskia vens op 5 km, ikzelf op 10 km, elke viane op 5 km, veerle vdkerckhove op 10 km, lisa tally op 5 km, en zus anita op 7,195 km.

mijn benen voelden zwaar tijdens de opwarming, maar wat wil je, na 2 weken praktisch zonder training, een loodzware 10 km voor de voeten krijgen. mijn haas vandaag was sam vandermeiren.

na het krijgen van het lint van saskia, spurtte sam direct weg, heb hem direct tot de orde mogen roepen. de toer zelf bestaat uit pittige hellingen, gekend van de crosscup in brussel. de eerste ronde had ik problemen met het tempo, zware benen nog altijd, de adem die stokte. bij het ingaan van de tweede ronde beterde alles, en moest sam zelfs toegeven dat hij meer moest aanklampen dan hazen.

ik was dus niet direct tevreden met mijn wedstrijd, en zeker niet na het zien van mijn zelfopgenomen tijd, ongeveer 40 min 30 sec. dat is een minuut trager dan vorig jaar, en toen was ik zelfs lichtjes gekwetst. zal dus deze week weer een beetje kunnen zagen tegen mijn ventje, die mocht hazen voor lisa.

maar het goede nieuws is dan weer dat we waarschijnlijk de vierde damesploeg waren in totaal, en zelfs de tweede club, en aangezien dat het bk was, ZILVER op een belgisch kampioenschap, dus mijn tweede medaille na zilver op het bk halve marathon, en een vierde plaats op het bk 10.000

een foto van het podium heb ik nog niet, maar deze week zal hij er nog zeker opkomen, alsook mijn juiste tijd en onze totaaltijd.

see ya, patje.x

DSCN1675

DSCN1678

20:39 Gepost door patje in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

toch goed ze! Toch sterk gelopen nauw ijzer tekort en weinig trainen en het parcour is ook niet van de poes.
Veel succes nog!Tot op een volgende evenement.

Groetjes Lies en co

Gepost door: Lies | 30-09-07

brussel patje al was de wedstrijd minder,je hebt toch mooie foto's.groetjes

Gepost door: martin | 01-10-07

Knap Ik moet eerlijk toegeven , je moet het toch maar doen in deze omstandigheden. Keilastig parcours en dan nog de 10km . Goed gelopen !!!
Gwen

Gepost door: Gwen | 01-10-07

Hey zus
Ja je mag dat zeggen dat het zalig was op dat podium,de moed niet verliezen Patricia want na regen komt zonneschijn,en laat ik hopen dat de zon voor mij ook blijft schijnen.

Je zus Anita

Gepost door: Anita | 03-10-07

De commentaren zijn gesloten.