23-09-07

berenloop in beernem

zoals eerder gemeld, met een bang hartje naar beernem vertrokken, had niet veel getraind deze week, en veel slaap kunnen inhalen dit weekend, maar de concurrentie daar is altijd heel groot. van bij de opwarming had ik lome benen, was het van de warmte, de zenuwen, of mijn bloeduitslag die nog in mijn hoofd spookte? gelukkig voelde mijn benen beter tijdens de versnellingen, zodat ik toch weer hoop kreeg.

eens aan de start verschenen, stond het vol met masters, zoals debaets, muylle, claerbout, vdbrouck, verdonck, degeyter en verbauwhede. daar ging het stuiven, in die reeks. bij de seniors was er devos en thienpont, nobus en ikzelf. mijn plan was dan ook de toppers direct te laten gaan, en mij concentreren op de derde plaats van mijn reeks, tijd en plaats algemeen was niet aan de orde. na 500 meter liep ik zevende, samen met nobus, verdonck, degeyter en verbouwhede, was toen ook derde seniore. en raar maar waar, voelde me supergoed, trok zes kilometer de kop helemaal alleen, en de rest hoorde ik zwaar afzien in mijn zog. ben dan beginnen versnellen om mijn plaats veilig te stellen, en nam op 2,5 km een voorsprong van 40 sec. bleef dus zevende algemeen, devos won met parcourrecord, debaets werd tweede met parcourrecord bij de masters, derde werd muylle, dan thienpont, vdbrouck en claerbout.

ben dus héééééél tevreden met mijn wedstrijd, volgende zondag is er ekiden in brussel met onze avr-vrouwenploeg, en dan wellicht rusten om volgend jaar niet in gevaar te brengen.

groetjes van een blinkend meiske,x

DSCN1637

DSCN1639
DSCN1642
DSCN1653

20:42 Gepost door patje in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Waw meid! Knap gedaan, ben heel blij voor jou echt! Vre goed gelopen!Zondag zal ik supporteren voor jou, ik zal aanwezig zijn mijn ventje loopt daar ook!
Groetjes daar

Gepost door: Lies | 23-09-07

Knap jong !!! Amai zeg , schone tijd . BLijkbaar is dat bloed were dik in orde. Mooie foto's en zéér goe gelopen !!!
Groetjes ,Gwen

Gepost door: Gwen | 24-09-07

Ben blij dat het al wat beter met je gaat.Niet opgeven meid,je zal wel weer je niveau halen.Beetje geduld en rust kunnen wonderen doen!
Het ene jaar is het andere niet.Dit jaar is een pechjaar voor jou.Je komt hier wel doorheen.
Je clubmaatje Danny.

Gepost door: VANDEWAETERE Danny | 24-09-07

De commentaren zijn gesloten.