17-09-07

bad news

de moed begint stilaan in mijn nike's te zakken. ik kreeg vandaag de uitslag van mijn bloed, en de doc zei direct dat het niet goed was. tof hé.

na een relatieve rustperiode van 2 weken, is mijn ijzer zelfs nog iets gezakt, ook al krijg ik bijna wekelijks een inspuiting. mijn reserve-ijzer is dan weer gestegen, maar mijn hematocriet en rode bloedcellen zijn dan weer gezakt. maar helemaal dramatisch is mijn vitamine b12, die staat op -209, kwist zelfs niet dat dat kon.

daarom, iedereen die tips kan geven over wat ik kan doen qua voeding of trainen, of die hetzelfde heeft meegemaakt, laat iets weten hé.

zondag sta ik ingeschreven voor de berenloop tegen alle toppers uit vlaanderen, dus zal zeker geen topprestatie kunnen leveren. jammer, was erop gebrand. wat de volgende weken zullen brengen ??????? ik had al enkele wedstrijden gepland, maar denk nu toch van ze te annuleren.

allé, hopelijk de volgende keer met beter nieuws,

greetz, patje

20:36 Gepost door patje in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Meid sterkte! Hallo,
Eerst en vooral bedankt voor het supporteren zaterdag :d, maar ging niet volledig door had de zondag nog wedstrijd :d.
Meid ik weet waar je over spreekt als je geen ijzer hebt geraak je echt niet vooruit. Het is logisch dat ze niet veel mogen verwachten van je zondag, want het is lastig om te lopen zonder ijzer!Ik wens je toch heel veel succes en sterkte!Groetjes aan uw ventje!
Tot later

Gepost door: Lies | 17-09-07

Veel moed Hey Patje,
hier een link die interessant is ivm B12.
http://www.fonteine.com/b12.html
Hopelijk komt alles in orde.
Groetjes , Gwen

Gepost door: Gwen | 23-09-07

De commentaren zijn gesloten.