26-08-07

foto's van grijsloke

bedankt fotograaf karim, ook jij was in vorm !!!

start

Patricia

Patricia (4)

Patricia (11)

10:28 Gepost door patje in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

25-08-07

dwars door grijsloke

man man, weer een te korte nacht.

gisteren vrijdag naar het huwelijksfeest geweest van clubgenoten sylvie vanhaverbeke en stijn hollevoet, heel gezellig, en heerlijk eten, visbuffet à volonté, en dan nog dessertbuffet. enkele danspasjes gewaagd natuurlijk, ik was weer in de stemming. nog eens een dikke proficiat aan het koppeltje.

de ochtend kwam wel weer te vroeg, maar ja, ieder feest is een geseling waard. voelde me wel goed, de beentjes waren los, ideaal om het zware parcours van grijsloke te trotseren. tijdens de opwarming ondervond ik wel direct dat de zuurstof niet aanwezig was, maar iedereen zou dat wel ondervinden. aan de start zag ik marléne vdbrouck en ria thienpont, dames die ik dit jaar niet aankan.

na de start zat ik in hun zog, maar voelde wel dat het mijn dagje niet zou zijn. mijn doel was dan ook om het podium te halen, want die twee kleppers vlogen van mij weg. gelukkig had ik twee hazen, martin die al had beloofd om mij bij te staan, en edward, die ik gisteren op het trouwfeest aanporde om mee te lopen. hun steun was zeker welkom, want de vorm was niet aanwezig. zuiver op karakter maalde ik de kilometers, de eerste keer in grijsloke dat ik afzag, na een overwinning en twee tweede plaatsen.

halverwege zag martin het niet meer zitten door de warmte, waardoor edward mij meenam naar de finish. kwam dus aan als derde, na ria die schitterend won voor marléne. achteraf zei edward wel dat hij ook niet meer vlugger kon. ik was 2.45 achter ria, maar de bloeduitslag van deze week gaf al aan dat de conditie er nog niet is, mijn bloedreserve is na 9 maanden nog altijd niet op peil. hopelijk zal het deze winter verbeteren, want volgend jaar heb ik de marathon gepland, weet wel nog niet dewelke.

dus ja, verder doen zeker, en hopen dat de grote conditie er volgend jaar weer is, zodat ik weer kan vliegen.

deze week zal ik nog eens bespreken welke mijn volgende wedstrijd zal zijn, zaterdag loop ik wel de 30 van izegem, dat is 22 km aan een tempo van 12km/h, en de laatste 8 aan vrij tempo. ik won er vorig jaar, een heel leuke training met veel vrienden uit izegem, met een goede organisatie van koen vandommele, dé man van ivac.

tot ergens te velde, greetz van patje, x

22:55 Gepost door patje in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

19-08-07

fotokes van middelkerke

DSCN1607
DSCN1608

20:03 Gepost door patje in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

sirene jogging in middelkerke

 

eindelijk nog eens een wegwedstrijd, 't was al geleden van 20 juli, dus voor mij is dat wel al heel lang.

de wedstrijd staat als voorbereiding voor volgende zaterdag, grijsloke, waar de tegenstand niet mis is, ria thienpont en mijn zus anita starten zeker, en dan nog enkele masters erbij, 't zal vuurwerk geven.

vandaag dus naar tzeetje, wel na een korte nacht, gisteren een trouwfeest gehad van suzy en annik, lekker gegeten, wijntje gedronken, en natuurlijk nog een danspasje geplaatst, twas er dik in orde. sus en nikske, geniet nog verder van uw wittebroodsweken, het leven lacht jullie toe.

twas een lekker weertje aan de kust, bewolkt, een beetje wind, 20 graden, ideaal dus. aan de start was enkel marianne verbauwheede een bekend gezicht, dus kon me rustig laten meedrijven in de start. er waren 3 ronden te lopen, maar de eerste was nog niet gepasseerd, of marianne moest een gaatje laten, maarja, ze liep gisteren ook een wedstrijd in peruwelz, dus haar beentjes deden wel een beetje lastig. ben dan maar in het groepje gebleven waar ik zat, en rustig de kilometers afgemaald. eigenlijk was het dus meer een snelle duurloop, want de 16 km deed ik in 1 uur 8 min, dus aan ongeveer 14 km/h . was natuurlijk wel blij met de overwinning, er was veel volk om te kijken, de organisatie was perfect, ideale zondag dus.

nu een rustige week, want zaterdag wil ik vlammen, hopelijk lukt het.

tot de volgende, patje x

19:50 Gepost door patje in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

05-08-07

bk 5000 in brussel

man man, wat een hitte.

gisteren een fietstochtje gedaan om iets te verfrissen, vandaag was het nog heter, maar dat zullen jullie zelf ook wel ervaren hebben.

 

na een uurtje chillen in de cabrio, aangekomen in het broeierige brussel.

we zaten in de tribune te kijken naar de wedstrijden die al bezig waren, en het zweet brak nog net niet uit. dat veranderde vlug eens ik losliep, gelukkig vielen de benen nog mee, anders was de hele trip al om zeep.

van de 18 deelneemsters had ik de voorlaatste tijd, dus ik wist al meteen waar mijn plaats in de groep zou zijn. zenuwen had ik niet, alleen jammer dat er geen goeie tijd inzat wegens de hitte. aan de start waren we met 16, anja smolders en de vrouw met de traagste tijd waren er niet. slik.

 

ik nestelde me achteraan, maar ging wel mee met de groep, want wilde niet direct alleen lopen. 200 meter in 42 sec, en 400 in 1.23, nog eens slik.

liep dan laatste met enkel nog charlotte vandewalle bij me, de 1° km was in 3.33, nog maar eens slik. charlotte versnelde dan, dus zat ik helemaal alleen laatste. héél lang geleden dat me dat nog overkwam. eens ik mijn tempo gevonden had, ongeveer 1.34 per ronde, naderde ik op 2 dames voor me.tussentijd op 2 km was 7.20, ik lag toen 8 sec achter.

heb toen me geviseerd op die dames, en stilletjes aan begon ik te naderen, 6 sec nog op 3 km, tussentijd van 11.13, tot ik op km 4 ( 15.08 ), de voorlaatste inhaalde, ben toen beginnen te versnellen voor mijn eindtijd, en haalde nog ééntje in, om aan te komen in 18.56, 14 sec boven mijn clubrecord, maar dik tevreden bij zo'n weer, en vooral, ik was niet de laatste. en dan nog een verrassing, ik werd elfde algemeen, want er waren 3 dames gestopt. na de wedstrijd zei trainer willy dat iedereen ongeveer 30 sec trager was, dus mijn tijd zou bij normaal weer super zijn geweest, niet getreurd dus.

bij het loslopen waren mijn benen nog altijd goed, de stage in vittel zit dus niet in mijn kleren. heb wel bij het loslopen kunnen tetteren met veerle dejaeghere, misschien dat het daaraan lag.

 

uitslag kan je vinden op de site van de val, van de brempt won voor debaets en de schryder, charlotte werd tiende.

ook vermelden dat dries depoortere elfde werd op de 5 km bij de heren in 15.04, ook een dikke proficiat daarvoor.

 

DSCN1486

 

DSCN1489

DSCN1492

22:08 Gepost door patje in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

02-08-07

enkele foto's van de stage in vittel

4

 

5

6

7

zoals beloofd, de fotoke's van de stage

de rest kan je vinden op www.kavr.be

 

greetz, patje

 

1

 

2

3

20:40 Gepost door patje in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |