25-08-07

dwars door grijsloke

man man, weer een te korte nacht.

gisteren vrijdag naar het huwelijksfeest geweest van clubgenoten sylvie vanhaverbeke en stijn hollevoet, heel gezellig, en heerlijk eten, visbuffet à volonté, en dan nog dessertbuffet. enkele danspasjes gewaagd natuurlijk, ik was weer in de stemming. nog eens een dikke proficiat aan het koppeltje.

de ochtend kwam wel weer te vroeg, maar ja, ieder feest is een geseling waard. voelde me wel goed, de beentjes waren los, ideaal om het zware parcours van grijsloke te trotseren. tijdens de opwarming ondervond ik wel direct dat de zuurstof niet aanwezig was, maar iedereen zou dat wel ondervinden. aan de start zag ik marléne vdbrouck en ria thienpont, dames die ik dit jaar niet aankan.

na de start zat ik in hun zog, maar voelde wel dat het mijn dagje niet zou zijn. mijn doel was dan ook om het podium te halen, want die twee kleppers vlogen van mij weg. gelukkig had ik twee hazen, martin die al had beloofd om mij bij te staan, en edward, die ik gisteren op het trouwfeest aanporde om mee te lopen. hun steun was zeker welkom, want de vorm was niet aanwezig. zuiver op karakter maalde ik de kilometers, de eerste keer in grijsloke dat ik afzag, na een overwinning en twee tweede plaatsen.

halverwege zag martin het niet meer zitten door de warmte, waardoor edward mij meenam naar de finish. kwam dus aan als derde, na ria die schitterend won voor marléne. achteraf zei edward wel dat hij ook niet meer vlugger kon. ik was 2.45 achter ria, maar de bloeduitslag van deze week gaf al aan dat de conditie er nog niet is, mijn bloedreserve is na 9 maanden nog altijd niet op peil. hopelijk zal het deze winter verbeteren, want volgend jaar heb ik de marathon gepland, weet wel nog niet dewelke.

dus ja, verder doen zeker, en hopen dat de grote conditie er volgend jaar weer is, zodat ik weer kan vliegen.

deze week zal ik nog eens bespreken welke mijn volgende wedstrijd zal zijn, zaterdag loop ik wel de 30 van izegem, dat is 22 km aan een tempo van 12km/h, en de laatste 8 aan vrij tempo. ik won er vorig jaar, een heel leuke training met veel vrienden uit izegem, met een goede organisatie van koen vandommele, dé man van ivac.

tot ergens te velde, greetz van patje, x

22:55 Gepost door patje in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Prachtig Proficiat met je mooie en moedige prestatie. Zo'n warm weer en lastig parcours maakt het er zeker niet gemakkelijker op. Knap !!!
Doe zo verder Patje !!!!

Greetzzz Gwen

Gepost door: Gwen | 26-08-07

Patje en redacteur
Mooi foto's ik zag er toen nog goed uit,beter dan nu want een lumbago heeft me gisteren totaal geveld,was Grijsloke het voorteken,... de aanzet ervoor?? greets X

Gepost door: martin labaere | 27-08-07

De commentaren zijn gesloten.