19-08-07

sirene jogging in middelkerke

 

eindelijk nog eens een wegwedstrijd, 't was al geleden van 20 juli, dus voor mij is dat wel al heel lang.

de wedstrijd staat als voorbereiding voor volgende zaterdag, grijsloke, waar de tegenstand niet mis is, ria thienpont en mijn zus anita starten zeker, en dan nog enkele masters erbij, 't zal vuurwerk geven.

vandaag dus naar tzeetje, wel na een korte nacht, gisteren een trouwfeest gehad van suzy en annik, lekker gegeten, wijntje gedronken, en natuurlijk nog een danspasje geplaatst, twas er dik in orde. sus en nikske, geniet nog verder van uw wittebroodsweken, het leven lacht jullie toe.

twas een lekker weertje aan de kust, bewolkt, een beetje wind, 20 graden, ideaal dus. aan de start was enkel marianne verbauwheede een bekend gezicht, dus kon me rustig laten meedrijven in de start. er waren 3 ronden te lopen, maar de eerste was nog niet gepasseerd, of marianne moest een gaatje laten, maarja, ze liep gisteren ook een wedstrijd in peruwelz, dus haar beentjes deden wel een beetje lastig. ben dan maar in het groepje gebleven waar ik zat, en rustig de kilometers afgemaald. eigenlijk was het dus meer een snelle duurloop, want de 16 km deed ik in 1 uur 8 min, dus aan ongeveer 14 km/h . was natuurlijk wel blij met de overwinning, er was veel volk om te kijken, de organisatie was perfect, ideale zondag dus.

nu een rustige week, want zaterdag wil ik vlammen, hopelijk lukt het.

tot de volgende, patje x

19:50 Gepost door patje in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Go for it Patje !!! Ne dikke proficiat met je mooie tijd en overwinning die zeker de moeite loont !!!
Ik kom mss supporteren daar in Grijsloke. Zie je mij niet dan hoor je mij wel . Kejt !!!
Proficiat met je prestatie !!!
Greetzzz Gwen xxx

Gepost door: Gwen | 19-08-07

Sterk! Dikke proficiat!Heel goed gedaan hé zeg! Het zit wel goed voor Grijsloke.Laat je maar niet kennen daar ! Het zal wel goed gaan!Ik zal supporteren vanuit Keiem!
Succes!En nogmaals proficiat!

Groetjes Lies en Davy en familie Deruddere

Gepost door: Lies | 20-08-07

cool zeer cool

Gepost door: arjen | 07-10-07

De commentaren zijn gesloten.