30-07-07

dag 7 in vittel

amaai, weer een te korte nacht. zal wel van veel te trainen zijn, maar mijn benen voelen nog wel tamelijk goed aan, dus nog eens vlammen vandaag.

voor het ontbijt nog eens gaan loslopen, omdat trainer willy zegt dat je tussen 2 snelheidstrainingen altijd moet loslopen, vandaar.

 

omstreeks 10.30 verzameld voor onze laatste pistetraining, dit jaar was dat 3000, 2000 en 1000. na het opwarmen sputterden de beentjes wel, maar de versnellingen brachten beterschap. mijn ventje ging trekken tot 2000, kwamen door na 800 in 3.08, maar dat vonden steven en martin waarschijnlijk te traag, want namen over en versnelden. na 3 km stond de klok op 12.25, dus het tempo was van in de start al goed. na goede afspraken te hebben gemaakt, nam stef opnieuw het voortouw voor de 2000. hij trok tot 1,6 km, ik nam over en we kwamen aan in 7.40, een goed tempo dat ik nog kon volhouden voor enkele ronden. als laatste de 1000, de 400 was in 1.28, na 800 2.50, om aan te komen in 3.30, amaai dat was zwaar, maar hebben het toch gered. bedankt aan de hazen, stef, martin, steven en marnix. het loslopen ging al direct weer lekker, de hartslag zakte wel niet meer volledig, maar dat is wel ergens normaal denk ik.

 

intussen moesten we al om 10 uur uit de kamer, maar we konden wel in het zwembad douchen, en een middagmaal kregen we ook nog. dan nog maar eens gaan poolen, rusten konden we niet meer. omstreeks 15.30 nog eens vertrokken voor de ultieme duurloop, eentje van 7 km, om nog eens los te gooien.

 

dan zijn we op het gemakske vertrokken rond 17.30 richting belgenland, waar we tegen 1 uur 's nachts moe aankwamen in het geliefde roeselare, na een file aan de peage, etentje in luxemburg en een tussen stop in spy.

 

zal proberen enkele foto's op de blog te plaatsen, de rest zal je kunnen vinden op de website van de club, www.kavr.be

 

mijn eerstvolgende wedstrijd is zondag 5 aug, het bk 5000 in brussel.

moet me geen illusies maken, slechts één iemand van de achttien heeft een slechtere tijd, maar een goeie tijd heb ik zelf in de handen.

verslag hierover vind je vanaf maandag.

 

see ya, patje

19:18 Gepost door patje in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

mooi Leuk zo je sportactiviteiten te volgen. Heb je site op www.ledegem.be gezet bij sportverenigingen.
Groeten

Geert

Gepost door: Geert Dessein | 01-08-07

De commentaren zijn gesloten.