30-07-07

dag 6 in vittel

na de zware dag van gisteren hadden we een rustige ochtend. op het gemakske ontbeten, wat gerust en dan op aanraden van onder meer mijn ventje een training naar keuze, dwz opwarmen, strechen, lichtjes versnellen, uitlopen en strechen. intussen wat met elkaar dollen, lachen, leute maken dus.

die leute verging in de middag al snel, want de heuveltraining mocht ook dit jaar niet ontbreken. die heuvel ligt in het bos van contrexville, waar we onze lange duurlopen doen. het is pittig, ongeveer te vergelijken met de kemmelberg, maar dan slechts 150 meter lang. voor een afstandsloperke als ik is dit geen ideale training, maar we doen toch mee, ook al loop ik niet ten volle door.

na een eerste maal op het gemak de klim te hebben verkend, stonden er 8 beklimmingen op het menu. eens de eerste drie gepasseerd waren, liep ik een constant gemiddelde van 43 sec, ter vergelijking, stefke liep er zes in gem. 34, dus diep ging ik zeker niet. daarna nog een toerke losgelopen om af te leren, en dan terug naar het cpo, voor ons avondmaal. dan nog samen met mijn ventje gepoold, en natuurlijk weer gewonnen, zo'n talenten als wij twee samen.

wel vroeg in bedje gekropen, morgen nog 3 trainingen en een lange autorit voor de boeg, dus 't zal lastig genoeg zijn.

 

x, patje

18:54 Gepost door patje in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.