27-07-07

dag 5 in vittel

amaai, wat een nacht. eens ik was ingedommeld rond een uur of 12, was er een verrassing van formaat. om 3.15 ging er hier in het cpo een alarm af. stef dacht eerst aan de wekker, dan aan een auto die buiten stond. we waren beiden verdwaasd tot en met. dan bleek dat het een brandalarm was vanuit de kamer van walter vanhoutte, wat zou er daar dan niet allemaal gebeurd zijn? eens de rust was teruggekeerd, terug het bedje in om de resterende uurtjes te maffen.

 

's ochtends stonden de gevreesde 800's in het bos op het programma. 3 stuks zijn vlak met een afdaling, de andere 3 licht vals plat met een helling. bij de opwarming ging ik wel eens tegen de vlakte, moet zijn dat ik in een greppel struikelde. een geschaafde knie is een stille getuige ervan, maar pijn voel ik niet, dus geen aandacht meer aan schenken. de eerste 3 versnellingen deed mijn ventje aan kop, met als resultaat 2.57 in afdaling, 3.08 bergop en 2.58 opnieuw naar beneden. dan haasde hij voor lien en delphine. dan nam willy de andere 3 voor zijn rekening, 3.05 bergop, 2.58 naar beneden en 3.04 bergop. dat zijn tijden die we andere jaren ook liepen, dus qua uithouding zou ik ongeveer even sterk moeten staan als vorig jaar, nu alleen nog de kilometers opdrijven. na de nodige uitloopkilometers een badje genomen, puree in de oven, kalkoen en komkommers in een sausje, een dutje gedaan van anderhalf uur. dan ons klaargemaakt voor een rustig duurloopke aan het meer van contrexville, waar ik 11 kilometer liep in een uur, dus héél rustig. was er wel aangenaam, mooi weer, veel volk, en hier en daar enkele françosen die ons aanmoedigden. dan nog eens een badje, een beetje gerust, en 's avonds rijst met vis in ons bordje gekregen.

een beetje badminton met het ventje, tafelvoetbal en gekeken naar het poolen. met de hele bende zijn we dan rond 22 uur buiten gaan zitten ,marnix en willy trakteerden met wijn, fruitsap, chips en nog van die toestanden. dit doen we elk jaar wel eens, en er word gelachen met alles en nog wat, waardoor de sfeer wel echt tof is. moe maar voldaan in het bedje gekropen om fris aan de volgende dag te kunnen beginnen.

 

see ya,

 

x, patje

09:31 Gepost door patje in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.