25-07-07

dag 4 in vittel

de ochtendstond heeft goud in de mond, maar niet hier. zijn in het bedje gebleven tot 8 uur om ons dan klaar te maken voor het ontbijt. ons dagelijkse croissant, koffie en fruitsap later nog eventjes ontspannen, en dan opnieuw de beuk erin. we trokken naar de piste voor een oefening die me niet zo goed ligt, namelijk 400 meter, en dit maar liefst 10 keer. de eerste 5 met 400 los, de volgende 5 met 200 los. we waren dus al zeker van in het rood te gaan.

 

de eerste nam ik voor de rekening, en we wisten meteen dat ik geen haas ben, véél te rap. we waren binnen in 1.17, en dit moesten we normaal 10 keer volhouden. mijn haaske heeft dan overgenomen en loodsde ons 3 keer naeen met een egaal tempo naar 1.19, 1.20 en 1.18 , de laatste nam martin en deed dat in 1.18. met 400 los ertussen waren we rap gerecupereerd. dan nam marnix de eerste van de tweede reeks in 1.18, dan weer mijn ventje in 1.18 en 1.19, dan trainer willy met een verschroeiende start, maar een rustig tussenstuk naar 1.20, en de laatste ook met willy, maar dan beter verdeeld in 1.19. met slechts 200 meter ertussen niet simpel, zeker voor iemand van de lange afstand. we waren allen heel tevreden dat we dit uit onze nike's konden halen, want het was al de vierde dag, de vermoeidheid komt al eens loeren.

 

eens uitgerust en een badje later was er spireeli met biefstuk, gelukkig moest lien niet al haar vis, zodat ik mijn vleesje niet hoefde te nemen.

en dan het beste van de héle stage, een rustnamiddag. ben met mijn ventje een beetje de streek verkend, dan naar het park gereden om een baileys te nuttigen ( heel lekker ), en nog een beetje genieten van de zon. eens terug in het cpo ( zo noemt dat hier ) de schoenen aangetrokken om met mijn stefke nog 25'  los te lopen, zodat hij morgenvroeg niet mee moet met de ontbijtloop.

 

na de douche bij buur martin kregen we gebakken eitjes, suikerbonen en brocolli  in ons bordje. dan nog een beetje pool en uno en dan gaan kijken naar televisie, er was atletiek in monaco.

morgen gaan we er weer tegenaan, er staan 3 trainingen op het programma, dus een beetje extra rust kan zeker geen kwaad. slaap lekker.

 

x, patje

23:01 Gepost door patje in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Zwoegen.... ... en zweten !!! Al 4 dagen keihard gewerkt zie ik.
Chapeau .
Tot gauw en loop ze , Gwen !!!

Gepost door: Gwen | 26-07-07

De commentaren zijn gesloten.