25-07-07

dag 3 in vittel

hey hallo,

 

zijn vanmorgen mogen blijven liggen tot 8 uur, een ongekende luxe in ons dagdagelijks leventje, maar hier komt dat wel van pas, heb namelijk niet al te goed geslapen, en nee, mijn ventje heeft me niet geambeteerd ( hihi ).

na het ontbijt een beetje ontspannen op de kamer, buiten was het namelijk aan het stortregenen, maar nog niet zoals in de vlaanders, we hebben het gezien op vtm-online, amaai, daar in poperinge was het de moeite, heb echt wel compassie met die mensen die bijna alles kwijt zijn.

 

we verzamelden om 10.15 en gingen naar de piste, na het gebruikelijke opwarmen, strechen, loopdrillekes, en deboules, was er de grote training, namelijk 3x 1400 met 1000 tussen. mijn venteke heeft zijn werk als haas voortreffelijk gedaan, want hij nam de eerste twee volledig voor zijn rekening, we liepen ze in 5.40 en 5.37, de laatste trok iedereen een beetje, en de tijd was toen 5.38, ik liep altijd mooi onder mijn overslag, heb dus tamelijk relaxed kunnen lopen. bedankt aan het groepke, is wel tof om met verschillende lopers te kunnen samenwerken.

dan terug een badje,  om te eten was er gebakken patatjes met broccoli, met kalkoenstoofvlees, en een koffietje om af te sluiten. na een beetje te rusten op bed, zijn we samen met martin een beetje gaan kuieren aan het zwembad, nog een koffietje genuttigd,  en ons dan klaargemaakt voor de volgende training, een rustige duurloop van een uur. dat was in het mooie park van vittel, waar de rijken der aarde er een wellicht deugddoende maar zeker dure kuur kunnen ondergaan met het o zo bekende water, er staan hier hotels in alle prijsklassen, wel eens de moeite om te zien.

 

voor het eten een bezoekje gebracht aan de sauna met brubbelbad, maar het water was niet al te warm en de bubbels stonden wellicht maar op halve kracht, bij onze vriendin joke van sauna " 1 met water " zijn we beter gewend.

de avondmaaltijd bestond uit rijst, cordon-blue en aubergines, met gebruikelijk hier een stukje kaas voor dessert.

dan nog eens naar de ontspanningszaal geweest, een beetje gepoold ( zelfs gewonnen ) en nog tafelvoetbal ook. dan met enkele atleten beginnen uno spelen, en dit tot rond 12 uur. een mooi uurtje om een goeie dag af te sluiten.

 

see you next time,

 

x, patje

18:39 Gepost door patje in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.