23-07-07

dag 2 in vittel

amaai, om de dag te beginnen moesten we al om 7.15 verzamelen voor een ochtendloop, van zowat 30 minuten. de beentjes waren lekker los, alleen jammer dat er in het bos niet veel kan vlak gelopen worden, er zitten enkele hellingen in die na een tijdje wel in kleren kunnen kruipen. dan ons haasten om het ontbijt te halen om onze dagelijkse croissant te eten, met stokbrood en dergelijke. na een bezoekje aan de plaatselijke supermarkt, ons klaargemaakt voor de volgende training. we trokken naar de piste om te beginnen met 7 toerkes los te lopen, en dan de jaarlijkse strechoefeningen waar willy onze spiertjes die we anders nooit voelen, zeker aan bod laat komen.

de trainig zelf begon dan al aan de late kant, waardoor we ze niet volledig konden afwerken. we liepen 1200-800 los, 1000-600 los en 800-1000 los, dit 2 keer. de laatste 800 verviel dus, want we moesten om 12.45 aan tafel, en het was dan al 12.40, dus inderdaad, we hebben het niet gehaald. pas rond 13 uur schoven we aan tafel, het was hamburger met erwtjes en worteletjes, geen patatjes, want hier vinden ze dat een groente, wel een rare combinatie.

dan zijn we naar onze kamer geweest om te rusten, en jawel, ook een tukske was er weer bij. zijn ons dan beginnen klaarmaken voor de volgende training. na de aankomst van vinnie in de tour, trokken we naar contrexville, waar er een meer ligt met een pad van ongeveer 2,5 kilometer. we liepen er een rondje, dan een beetje strechen, 4 deboules en dan nog eens 4 toerkes om het af te leren.

hadden voor een keer tijd over en heb dan een lekker badje genomen, en vriendje martin heeft dan mijn heup eens betast, allé gemasserd zeg maar (hihi ). om te eten was er macaroni met een kotelet, die ik heb doorgegeven aan mijn ventje. de concierge nodigde ons uit naar de speelzaal, waar er een pool staat, en 2 tafelvoetbals. ik waagde mijn kans met martin aan mijn zijde, tegen frederik en marnix, en zowaar we wonnen, ook al stonden we 3 ballen achter.

voila,  genoeg gesport voor vandaag, ons bedje in en eens blijven liggen tot 8 uur, wat een luxe.

 

x, patje

22:54 Gepost door patje in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Amai .... wat een training zeg. 'T is verdikke niet te onderschatten !!!
En wat de wedstrijd in Rollegem-Kapelle betreft : dat was dik in orde !!! Het was de 1ste keer en het parcours onbekend maar we wisten waar we moesten lopen en er waren geen hindernissen !!! Petje af voor die wedstrijd ! Alles verliep vlot !
Hou je goed en geniet van je stage !!!
Ge gaat verdikke ne sneltrein zijn als ge terug zijt !!!

greetzzzzzz Gwen

Gepost door: Gwen | 24-07-07

De commentaren zijn gesloten.