23-07-07

dag 1 in vittel

zijn vanmorgen al om 3.15 opgestaan, met kleine oogskes in de auto  gekropen en naar roeselare gereden om te verzamelen met de andere atleten. moesten weer eens wachten op de laatkomers ( nee, niet willy deze keer ), en zijn dan vertrokken rond 5 uur. halverwege in luxemburg gestopt om te tanken, waar marnix problemen had omdat de cassiére niet meer wist wat hij moest betalen.

na ontbijt doorgereden en om 11.15 aangekomen in ons geliefd vittel.

 

van rust was er geen sprake omdat willy ons altijd uitnodigd om een toerke te gaan lopen in het aanpalend bos. daarna zijn we gaan eten (puree met rosbief en aubergines ) en na het vullen van de kasten, in ons bedje gekropen om nog wat slaap in te halen. dan om 17.15 naar de piste getrokken, maar konden er niet trainen, er was voetbal bezig. dan maar weer naar het bos, losgelopen en dan versnellingen van 2x  600-400los - 3x 400-400los 4x 200-200 los, dan nog een beetje uitlopen. voor een eerste training was het al voldoende, ook al omdat we weten wat er nog volgt.

na een lekker badje ( jaja, ook dat hebben we ),  was er spaghetti met kaassaus. dan nog een beetje uno gespeeld ( er werd niet gezeurd, allé, toch niet van iedereen ), en om 23 uur lagen we in ons bedje. op naar de volgende dag.

 

x, patje

22:33 Gepost door patje in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.