21-07-07

kermisloop op de bosmolens te izegem

net als vorig jaar kwam ik aan de start van deze wedstrijd, dicht bij huis ( goed voor de supporters ), en ook omdat het een parcours is dat me op het lijf is geschreven. heel veel bochtenwerk, met mijn korte beentjes ideaal om altijd opnieuw op te trekken.

ventje stefaan ging proberen om te hazen, hij liep de 5,6 km, die samen met ons starten. aan de start was ook ann parmentier, voor de meesten onder ons geen onbekende, was in kortrijk ooit belgisch kampioene halve marathon, en heeft in rapper dan een ezel in kuurne nog altijd het parcourrecord van 1 uur 13 min denk ik. na heel wat blessureleed en gezondheidsproblemen komt ze stilaan weer op niveau, en ben dan ook blij voor haar dat de conditie verbeterd.

 

eens vertrokken, was ann direct van ons weg, vele kleine joggings heeft haar een blitzstart bezorgt, maar na een kleine kilometer zaten we al in haar zog. ik voelde me goed, had nergens last en de wind bezorgde me geen last. na ongeveer 3 km was een kleine versnelling genoeg om ann te doen lossen. mijn ventje begon dan af te zien, maar wat wil je, als je enkel in het weekend 25 km loopt, en dan in de week niet traint. hij finishte wel zesde, in een tijd van 20.20, goed voor een gemiddelde van boven de 16. wat zou dat zijn als hij eens begon te trainen (hihi).

 

toen kwam ik bij 2 mannen, op het laatst haakte er nog eentje af, en kon tamelijk gemakkelijk op mijn tempo de wedstrijd uitlopen. had een tijd van 38.45, in de uitslag ben ik 20 sec rapper. dit is pas mijn derde overwinnig, na een rotstart van het seizoen komt er toch stilaan licht aan het eind van de tunnel.

ann werd tweede op 40 sec van mij, en was ook heel content. zijn dan samen met ann en stef nog eens 2 toerkes gaan uitlopen.

 

mijn volgende wedstrijd zou normaal het bk 5 km zijn in brussel, maar ik weet nog niet als ik ben geselecteerd. we vertrekken morgen met de club op stage naar vittel, jawel, van het water, gelukkig voor sommigen verkopen ze daar ook nog andere dranken. de foto's van vorig jaar staan op de site van de club, die van dit jaar zullen er ook wel verschijnen. het is er een leuke bedoening, en als loper moet je enkel trainen, eten en slapen. we krijgen er 3 maaltijden, het zwembad ligt vlakbij, en mogen dan nog eens gebruik maken van sauna en brubbelbad. er is ook een golfclub mét cantine, waar we al goed gekend zijn.

 

het zal tot na 30 juni zijn voor mijn volgende post, met het verhaal over de stage.

 

x, patje

07:52 Gepost door patje in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

tijdsopname Mijn tijd komt nochtans overeen met de tijd die ik afdrukte met mijn garmin , alleen de afstand was iets korter 9.79 . Proficiat met uw eerste plaats !!!

Gepost door: roadrunnerke | 21-07-07

Knap !!! Ge zijt een rap loperke gij !!! Klein maar.....
verdikke dapper en rapper er nog bij ook !!!!!
Ik ben je fan n° 1 !!! Nogmaals proficiat en doe zo verder zou ik zeggen . Groetjes en geniet van je stage . Gwen

Gepost door: Gwen | 22-07-07

rap zeg amaai zeg, alweer zo'n rappe dame. Wacht je aan de aankomst op mij?

Gepost door: Geert | 23-07-07

tof dag patje.
Via de site van Dries ben ik dus te weten gekomen dat jij ook een site hebt. Dat is tof nu kan ik uw uitslagen ook een beetje volgen nu ik niet meer echt in het wereldje rondloop.
tot den 24 ste ge.
groetjes

Gepost door: Hollevoet stijn | 02-08-07

De commentaren zijn gesloten.