10-07-07

20 KM van La Louviere

Na het opkuisen van de sporthal, nog eens alles te hebben doorgenomen, lagen we moe maar wel heel tevreden om 23.30 in ons bedje. Nog eens bedankt aan alle lopers, maar zeker aan de sponsers en vooral de medewerkers, want zonder die mensen kan er nooit een loopwedstrijd plaatsvinden.

 

Na onze plicht in het stemhokje, vertrokken we samen met mijn zus anita en haar man bart naar La Louviere, een ritje van anderhalf uur. Reeds bij het opwarmen voelden mijn beentjes moe aan, maar wat wil je, na gisteren een hele dag te hebben rondgecrosst. Ik hoopte dat alles ging beteren tijdens de eerste kilometers, maar helaas.

Anita en ik hadden wijselijk besloten om samen te lopen, zodat we elkaar niet kapotlopen op wedstrijden als het niet nodig is. Van bij de start was er al ééntje weg, Francoise theate, ons onbekend. Eerst dachten we haar na 6 km op te rapen, dan na 10 km, maar eigenlijk liep zij van ons weg. we hebben onze plaatsen dan maar vastgehouden door 100 meter voor de vierde te blijven lopen, en op het laatste nog een tandje bij te steken. Maar op zo'n parcour is dat gemakkelijk gezegd. Vanaf kilometer 14 zitten er pittige hellingen in met een percentage van 15 tot 20 percent. Maar de sfeer is er geweldig, je komt aan temidden de braderie in de centrumstraten. Rond 8 uur waren we terug in vlaanderen, waar we naar jaarlijkse gewoonte nog mexicaans zijn gaan eten bij lupi's in ledegem. Kapot maar met vol buikske zijn we dan in ons nestje gaan liggen.

 

x, patje

21:06 Gepost door patje in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.