18-06-07

1° herdenkingsloop rudy bekaert

lopen in eigen gemeente,

je maakt dat niet elke dag mee.

 

en zeker niet als je zelf organiseert, dus de voorbije week veel werken, en niet alleen bij mijn baas, waar het ook heel druk is, je weet wel, de vakantie nadert, en dan willen alle klanten nog vlug hun bestellingen doorgeven.

 

de voorbereidingen zelf verliepen vlot, ook omdat danny, broer van, al vele jaren de arthuurloop in hooglede organiseerde, en omdat wij bij andere wedstrijden konden stelen met de ogen, en enkel de goede zaken overnemen.

 

ikzelf liep de jogging van 4,5 kilometer, omdat ik zondag in la louviere de 20 km wilde lopen. van opwarmen was er niet echt sprake, omdat er werk genoeg was tijdens de kinderlopen. aan de start verschenen had ik geen zenuwen ( geen tijd gehad :) ). ben in een groepje gekomen en kon ontspannen lopen. zonder extra inspanning werd ik negende algemeen en eerst dame, voor gwendoline sierens, die ook wel een heel mooie tijd liep. na de wedstrijd opnieuw geholpen, dus ook het uitlopen een beetje aan mijn nike's gelapt.

 

dit was pas mijn tweede zege, na die in kortrijk.

deed wel deugd dat de rollegemnaars me eens konden zien tijdens een wedstrijd, en niet tijdens mijn dagelijkse toertjes.

 

x patje

23:32 Gepost door patje in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Welkom & véél succes met je blog :-)

Gepost door: Patrick | 20-06-07

De commentaren zijn gesloten.